secrets about Linnea



Jag älskar disney chanel!
Hihi de är sant, jag är 14 år och älskar disney! med come on ofta inte ni gillar de? Lr aa jag gillar vissa program som dom otecknade, men vissa tecknade program är bra. Och jag kan typ varenda låt på disney oxå de kan min familj intyga, haha.
Inte så jätte ''personligt'' men jag kom inte på något annat ^^


-

Godmorgon!

Eftersom jag inte riktigt vet vilkn tid som jag har vakna så chansar jag på denna tid eftersom dom sa man skull vakna vid 8. Kmr inte få sovmorgon förens på onsdag :( Men, men överlever nog?

Vet ju inte heller riktigt vad som händer idag, men, men sånt är livet. Dåligt inlägg, men ni är iaf uppdaterade på mig



Åhh vill ha sommar igen!!!

hmm

Jag ska vara borta i typ 4 dagar och jag har med mig TVÅ väskor, en sportbag och en lit rullväska. Haha kanske har jag lite mkt med mig? Som vanligt...


Och på bilden är inte ens allt packat!




Vill ha!

Sökte runt på nätet innan och hittade massa snygga kläder som jag vill ha :( Ska ju få en ny garderob mkt större, så de blir ju prefekt att fylla ut den med massa nya kläder, right?!


c ya ;)

Alla inlägg tills på tisdag kmr vara tidsinställda! jag skriver när jag kmr hem


Nu sitter jag nog på bussen påväg till Halmstad. Kmr komma upp några inlägg under dessa dagar eftersom blogg.se har instkaffat tidsinställda inlägg, bra lr hur?


halloween

HOLA AMIGOS!

GLADHALLOWEEN! ♥

Idag ska jag inte göra något packa, chilla osv osv. Ska lägga mig tidigt eftersom jag ska på läger i mon med konfan. Hoppas de blir kul lixom kmr hem på tisdag och då går halva mitt lov bort på de. Dålig planering.com -.- Aja ska inte klaga, de blir nog bra?!

Nu ska jag göra massa tidsinställda inlägg som kmr komma upp under helgen, bra va? så min blogg kmr inte vara helt tooooom. Och om den blir de så kan ni alltid besöka min bebes blogg :D

Xo

 

SKÄGG

De är ju officiela skägg dagen idag! Så varsågod här är massa skägg!


SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG SKÄGG


-

sitter med Camilla vid datan och driver med lite folk, hihhi så gossight.
Ska måla hennes naglar :D Fst hon vill inte, men de skiter jag i!

Xoxo




MBK

Nu sitter jag i skolan och ska snart in till stan för att gå på made by kungsbacka, undra hur de blir? Dom ska ha någon föreläsning och sen får man gå och kolla runt lite för sig själv? Jaja de blir nog intressant? Bloggar mer när jag kmr vi kmr nog vara hemma vid halv 5, palla?



Btw gör kanske ett videoinlägg när jag kmr hem?


Hur dom blev och hur du gör dom

Jag blev faktiskt rätt nöjd med mina naglar med tanke på att de va första gången jag gjorde dom! Så här gjorde jag dom iaf.

Detta behöver du. Nagellack, block/papper och grillspätt.



- Välj först ut två färger som du vill ha. Jag tog baby blått (isadora nr 624) och vanligt svart. 




 - Fixa dina naglar, måla underlack fila dom osv, osv som man brukar göra innan man målar sina naglar.



- Måla sedan dina naglar i den färg du vill ha. Låt naglarna torka LÄNGE, annars kan de bli jack inte inte bra.





Sedan tar du ett vanligt block och målar på bas färgen och sen så tar du den färgen du ska göra mönstret med och gör olika mönster på bas färgen och sedan väljer du ut vilket du vill ha. Du ska oxå lägga ut en klick på pappret med den färg du ska ha mönstret med  och sedan är de bara att köra igång. det är de man ska ha grillspättet till för att kunna ''rita'' på naglarna.



Och så här blev mina naglar. En handen blev bättre än andra, men, men. Rätt nöjd för första gången




Zebra naglar, ohya

Jag vet jag inte har bloggat på två dagar, men har bara inte orkat. Har inte haft lust, men nu gör jag det, ska oxå ta och göra några tidsinställda inlägg så min blogg inte blir helt tom, hihi.

Juste på lördag åker jag på konfa läger, lite utanför hamstad. Bra  planering eftersom de är över hallowen och halva höstlovet... Jaja jag överlever nog?! Kmr göra massa tidsinställda inlägg då oxå så jag har ingen datan, men uppdaterar ändå. Blogg.se är allt bra!

Fick oxå en lite galen idé om att göra ZEBRA NAGLAR?! hihi dom ska vara ljus blåa och med svarta ränder har sett en bild och de va jätte snyggt! Lägger kanske in ett inlägg hur ni kan göra de, visst är jag snäll?!

Wii

HAr suttit och spelat wii hela kvällen, hihi så gossight! Nu sitter jag vid datan och kolla kenza & Tyra show och smsar! :)

Ett litet inlägg, men ni får leva med att de inte är någon intressant bloggning idag

Remember me

Nu har hanna gått. Vi satt och kollade på remember me innan. Och innan de va vi på loppis så JÄ*LA tråkigt va de där, va där i 10 min sen drog vi hem och självlart så skulle de börja regna unnumer när vi skulle gå hem oxå... Så vi va ju som två dränkta katter!

Ska iaf kolla klart på remember me, fast den va inte så bra väldigt lång tråkig om man säger som så. Men, men.




TTYL!

morning

Godmorgon!

Vaknade för någon timme sen och nu sitter jag vid datan med Hanna brevid mig fast hon läser någon tidning. Ska väl snart ta och käka lite frulle sen ska vi kanske ge oss iväg på någon loppis.... So not Liwo style! men de kan kanske blir trevligt?!

Jag bloggar iaf lite mer senare så stay tuned!


Shopping

Här kmr de efterlängtade inlägget om vad jag handlade för en vecka sen, haha. Bättre sent än aldrig, right





Home

Nu ligger en trött Liwo i sängen. Har varit i stan idag med A och Sandra, trevligt va de! Såg en jätte läskig kille där, han va helt vit typ lr asså han hade fjortis hår, jätte blåa ögon (linser) vit rock och ljus hy. Haha gick fram till hnm och bah tjena du är snygg ;) hihi, så gosssight.

Snart kmr Hanna hit, vi ska typ bara ta de lungt kolla film, snacka och aa de man brukar göra när någon sover över. Blir nog mysigt?! Ska bara lägga över bilderna på datan så får ni se vad jag har shoppat denna vecka!



Xoxo.


kat

ligger och kollar på kat kungarna av Tylösand, hihi där va jag lite finurlig eller hur ;)
Jag vet att jag inte har uppdaterat, men har pluggat och varit med vänner och RIDIGT! ja ridigt en häst såklart!
Imon ska jag iaf in till stan och träffa ***** så kmr nog inte uppdatera så jätte mkt, men ni överlever väl?!



Älskar bilden därför dår ni se den igen ;)


-

Ligger och kollar på svriges skönaste familjer, de programmet kan beskrivas med tre bokstäver - OMG! ett av de sämsa programmen jag har sett....


secrets about Linnea



Jag är långsint.

ni skulle bara veta. Om någon har gjort mig sur lr man bråka om något, då kan jag vara sur HUR länge som helst! Även om jag knappt kmr ihåg vad de är man bråkar om så kan jag vara sur. Och folk som säger ''aa den ända som förlorar är du själv osv, osv'' de tkr inte jag! För om jag är sur LÄNGE på den personen och den personen gillar mig så måste ju den personen någon gång komma och säga något till mig. Okej de är inte riktigt så jag tänker, men de ligger lite i det, lr hur?!
Fast sen är inte jag en sån person som blir sur för man inte får sin vilja igenom, lixom när jag blir sur då har jag verklign något att vara sur över och inte små skit saker lr om jag inte får min vilja igenom.


Gg

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng kolla gg och somna till de, så gossight!
Bloggar nog lite mer i morgon :)


plugg

sitter och pluggar, men jag orkar inte... Så jag satte mig vid datan och kollade och sen så fasnade jag, haha påmin mig att aldrig sätta mig vid datan när man pluggar!

Har förövrigt varit i skolan idag och pluggat, de är så man kan beskriva min dag. Rolig lr hur?
Får nog ta och plugga igen, har prov på fredag och måndag, ORRRRKA?!



Ge mig sommar igen!


Dagens outfit



Haha bra bild?


Konfa

Goddag!

Har precis ätit och innan va jag på konfa, därför har jag inte bloggat.
Nu ligger jag iaf i min säng och kollar datan och tvn, har tända ljus oxå, jätte mysigt! Ska nog slagga snart, har haft lite små ont i huvudet hela dagen, icke bra.

Juste har ni sett de rosa bandet jag har uppe vid header och om man skrollar ner så hänger de med? Tkr faktiskt man ska städja rosa bandet för tänk om de är någon i eran egna släkt lr er själva som drabbas av det!


kissie

nu är jag hemma, ska läsa några bloggar först sen kolla OC och sen sova!




Jag sak tillägna detta inlägg till alla människor där ute som inte fattat de med att kissie provocerar.

egentligen, kissie har bloggat i typ 4 är? Och än finns de fortfarande tröga människor som sitter och tar åt sig den skit hon skriver och kommenterar bah ''OMG man ser ju att du har retucherat dina bilder -.-''' Men come on lixom hon vet exakt hur hon ska göra för att få eran uppmärksamhet, hon vet exakt vilka knappar hon ska trycka på för att få igång människor. Men lixom get the fucking wink kissie PROVOCERAR!!!  visst man gick på den den första månande, men sen tyckte man bara hon va töntig, men man kan fortfarande inte sluta läsa... Visst jag sitter oxå ibland och letar fel på hennes bilder, de är ju precis de hon vill!

så en gång för alla kissie menar kanske 30 % av vad hon skriver, lixom come on... T.o.m söta lilla Foki retucherar sina bilder, ingen är perfekt inte ens foki!


.

Hinner inte lägga upp dagens outfit. Ni får den nä jag kmr hem!

Dress

Håller på att klä på mig. Har bara suttit vid datan hela morgonen och kollat massa klipp på tuben.
Får fortsätta klä på mig nu så slänger jag in dagens outfit innan jag drar


I'm up

Godmorgon!

vaknade kl 7 idag :O somnade kl halv 2 inatt, not good! Jag somnade med dator fortfarande på därför bloggade jag aldrig, shame on me.

Idag ska jag till min släkt ska va där 3 så kmr inte kunna blogga, men jag skriver klart några inlägg nu så kan jag bara lägga upp dom när jag kmr hem. Smart eller hur?!


OC

Kom nästan precis ur badet. ur mysigt, hade massor med ljus och skumm i badet och kollade på oc på min andra data ♥ Innan gjorde ja massa smycken därav ingen bloggning...

Nu ligger jag och kollar O.C. Enligt mig är de en av dom BÄSTA serien i hela universum! lägger upp ett inlägg innan jag slaggar




                                                   Ser ju inte bara lite mysigt ut?!

 


-.-'

Det går tyvärr inte att lägga över bilderna får försöka imon...

Xoxo


Hana banana ♥

Idag har jag varit med hanna ♥♥♥ Vi har haft fotoshoooot, najjsigt värre! Resultatet blev mkt vackert... Haha.
nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen kolla kungarna av tylösand och äta purée, mumma ♥

Va ju i stan igår, bloggade jag om de? Iaf så fick jag hem lite skit som alltid behövs lixom. Får se inlägget senare och lite andra inlägg kmr nog oxå upp!

 

Gammal bild! God damn vad jag har förändrats och de här va i april/maj?


new york

Nu ska jag lägga mig och kolla på svenska new york fruar och äta banan och mango purée :D:D Så gött!
Bloggar kanske mer ikväll.

TTYL ♥


Top model

Sitter och kollar på top model, men de är paus nu så tänkte jag kunde slänga in ett inlägg ;) We like!
Har städat mitt rum idag efter skolan, därav den usla uppdateringen. USCH vad äckligt de är asså, euw!



Nu börjar de igen så catch u later ♥ 


Shopping!

Drog iväg med Sandra innan, därför inte bloggat. Nu ligger jag iaf i mitt nya rum i min nya säg med min gamla katt och kollar OC ♥ Här ska ni ia få se vad jag fick med mig hem igår







Jacka


T-shirt



Tunika/kofta



Übeer snygg ring



plånbok



Grej till håret



Tummvantar



Badbomb + tvålar

+ en säng
+ en dvd


Förraveckan



Stickad tröja



Diamant tröja

+ Jeans


Kyrkan

Kom hem för typ en timme sen, va i kyrkan. Ska ju konfemera mig så måste gå på 12 gudstjänster...
Idag händer de typ inte mkt tror jag, ska kanske dra till dans sen om de va idag? hehe.

Visade aldrig upp vad jag shoppade igår, shame on me. Visar de iaf i nästa inlägg, promise! Och sen kmr de la lite mer inlägg upp under dagen?!

 
xtremt snygg bild på mej får ni såklart ;)

Stan

Vakna precis och ska snart käka frulle, najjs

Ska in till stan idag, med min madre och pepe. De blir najjs! Visar er sen vad jag har köpt och vad jag har köpt i veckan eftersom min uppdatering har varit bäst *host*



Pepe är faktiskt väldigt biff! :D

Skype

sitter nu och snackar med Sandra på skype. Den som skapa skype är ett fucing snille! Hihi.

Hade tänkt blogga lite mer ikväll så stay tuned om inlägg  Imon ska jag till stan med mamma, najjs. Ska kolla runt lite och shoppa lite, och fika på min systers jobb! NAJS!

DÅÅÅÅLIGTINLÄGGG.COM


Natti

Nu blir de sägen nästa och ska ta och läsa EGOBOOST ♥

Me like!

En av alla

Payback time!


pics on me


snygg jag är, ni får en till. :D


hett!!

hanna här igen.

glööööööömde ju ladda upp en snygg bild på mig. :DDDD
får se om linnnea har ngn.


hanna är bäst

hanna här! :D
´Linnea är så osocial och vi gör ine kul mer än att kolla på disney chanel. (A)
Igår var vi iaf på liseberg, var rätt så mkt folk men vi hade fett kuuuuul, förutom ngra turkar som var allmnt äckliga. -.- Och så var vi med Astrid och jag fick olja på mina nya skor och min byxor, hata mathildas cykel!
Frille by night, blir inte bättre än såhär.
Astrid var desprat fter att hitta ngn, fast det gjorde hon såklart inte. ^^
KOLLADE PÅ GOSSIP GIRL OXÅ!!!!! :DDDDD<3333333333
gud, jag bara älskar det pogrammet, sjukt bra avsnitt. lite tråkigt bara att viktor glömt föra över det sista avsnittet. :( eller aa, det tredje. :)

Nu troor jag snart att jag ska åka hem, kom på innan att vi har engelska och tyska tills på tisdag som jag icke har övat på, ej smart hanna!

I know you love me, xoxo.

Home

Nu har jag kommit hem, va ju på liseberg och sen så va jag hemma tog något att äta sen drog jag Astrid och Hanna ut. Asså gud dagen har varit väldigt konstig... Men, men.


Ska iaf ha gg maraton med Hanna nu, fast med 3 avsnitt.



Liseberg!

Orkar typ inte blogga längre, har så mkt med mitt privata liv, hehe. Så jag lägger bloggen åt sidan, men uppdaterar när jag kan.

Idag ska jag till liseberg med Hanna och hennes underbara familj :D ♥ Och ikväll ska jag träffa Astrid och kanske *****  

Bloggar kanske imon :)


RSS 2.0