sociala tjejorna #1

Godmorgon!

Sitter just nu i skolan, roligt liv jag verkar ha. Skolan hem till bexx omegla & dricka kaffe sen sova. Intressant?! 
Igår så var jag ju as usual hos bexx Lea var med och alla 3 satt med likadana datorer och omeglade. Hittade faktiskt Lea och hon satt brevid mig, cool huh?
Hittade några jätte söta killar och en jätte jobbig människa.. Fick även han söta australiska killens skype. hihi



Senare blir det nog hem till Bexx som vanligt. Gossip, omegle and coffe time!

shf

Förlåt att ja inte bloggat bra idag heller. Fastnade vid omegle hahah, mitt och bexx nya beroende (aa
Skulle ju fixa våra naglar också, men det gjorde vi inte heller..

Ligger iaf i soffan och kollar Svenska Hollywood Fruar. Ska snart krypa ner i sängen och se fram emot imorgon då jag bara sak till skolan och kolla film.


morning

Godmorgon!

Sitter i skolan nu och är så sjukt trött. Nästan så jag inte ens orkar skratta.. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom denna dagen, men får tänka på efter skolan då jag ska till mitt andra hem, dricka kaffe och fixa naglarna, mysigt! Vädret är riktigt dåligt också. Tycker det är så mysigt!
Svenska Hollywood fruar kommer ikväll också, måndagar är inte alltid så dåliga faktiskt


sleep well

Ligger i min egna sköna säng nu. Har otroligt ont i nacken så ska bli otroligt skönt att sova i min enga säng efter dessa 3 roliga, men kanske inte dom skönaste dagar haha.

Släcker iaf lamporna, kryper ned under täcket och kollar 13 snart 30. Underbart! ♥


everyday i'm shuffeling

Ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen förens nu, men ajg vaknade vid 2 tiden och då käkade jag och bexx lite frulle och sedan gick vi på någon marknad/loppis grej..

Igår/natt var vi uppe till halv 6.. VI shufflade, jag tror ja gick in liiite för mkt. Råkade shuffla sönder ett linne hahah. Efter ett tag så satte vi oss vid datan och kollade omegle. hahaha. Fan va störda människor det finns! Vi hittade jätte söta killar också *hihi*
 Dock förstår jag inte varför alla vill att man ska visa brösten för att man kommer från Sverige.. Skulle aldrig göra det för någon random!
Har också sjuuuukt ont i min rygg idag eftersom vi satt väldigt länge vid dator och hukade oss på stolen.. Ska bli skönt att sova i min egna säng inatt ♥♥



Nu sitter jag iaf hos Bexx igen. Ska shuffla och kolla omegle ofc




shuffel

Sitter i Bexx kök just nu. Mitt andra hem! Lyssnar på ''party rock anthem'' eftersom vi har sagt att ikväll ska vi lära oss att shuffla!
Har laddat upp med kaffe så energin kommer vi ju iaf ha!



Inatt är jag också bannlyst från mitt egna hem.. Känns riktigt bra! Tur att mitt andra hem finns mindre än 200 meter från mitt hus.


söt cheyy!



KB!

Fyyyyyfan! han till höger.. Hade ju inte tackat nej alltså.


@ bexx

Sitter i bexx säng just nu med Lea. Alla sitter med sin dator och chattar med varandra även om det är mindere än 1 meter från oss, haha offer ♥

som ni kanske förstått så sov jag här inatt. Vi skulle ha lan, men det slutade med att vi gick ut istället. Jag som inte skulle ut.. Dock var det kanske bra eftersom regnet öser ner och kanske det gör det ikväll också. Igår kväll kastade vi iaf vattenballonger på bilar.. hahah liv alltså! Ni blir det nog att ta och käka lite frulle.



Blog you later sweeties!

-

najjs




live from bexx

Nu sitter både jag, bexx och Lea framför likadana datorer och dricker kaffe. Idag blir det nog bara att lana i bex kök, har laddat upp med massa kaffe oxå hihi.

Det blir kanske ett litet videoinlägg senare, då blir ni glada väl?!
Onödigt update, men ville bara göra er glada.



Xoxo bitches!

måste verkligen inhandlas!

Detta är nästan ett av det störsa måste innan hösten börjar komma! Dom flesta tycker väl att hösten redan har kommit, men där jag bor så är det fatiskt rätt okej varmt förutom på kvällen. Men detta måste jag iaf inhandlas denna höst.


ännu en dag..

Godmorgon Sverige!

Idag är det ännu en dag av oändligt dator klickade och kollande.. Dock så kommer det vara olika uppgifter idag så alla kommer inte sitta framför fb osv osv haha.

Likadan bild från igår!!



Ikväll vet jag inte om jag orkar att gå ut eftersom jag vaknat tidigt och då kommer jag bara vara trött. Så jag tror jag stannar hemma och tar det lugnt vid en mysig film eller något. Ikväll kommer det ju komma en film på disney som man måste se, haha. Jag vet jag är en nörd


Vanlig lekton hos Liwo

Nu har jag suttit framför dator från klockan 8.. Känner att jag verkligen behöver vila mina ögon sedan, dricka lite kaffe och gå en pw
Vet inte riktigt hur jag kommer orka med ännu en dag med dator imorgon också. Får nog dra till coop och köpa energidryck och chokladbollar *hih*

Eftersom denna dator har cam så måste man ju bara ta lite bilder! Och man är ju alltid lika snygg när man sitter och har lekton, suttit framför datorn i x antal timmar och är uttråkad, då är camen en riktigt bra undehållare!

 


'



Fredrik kom och förstörde för mig och Sandra när vi skulle ta bild, haha..

H&M

Har gjort ett rätt så dåligt collage, men slängde ihop det nyss så, så dåligt blev det ju faktistk inte.

Allt kommer från H&M. Försökte hålla mig till en och samma webbshop eftersom om man ska köpa hem allt från nätet så blir frakten samma. Gillar också att man kan sätta ihop en hel outfit i en och samma affär!
Kommentera om ni vill att ja ska göra ett collage från en anna webbshop.

 

-




i skolan

Nu sitter jag i skolan med den lilla dator vi har fått. Ska ha IT dagar idag och imorgon så det blir gött! Alla sitter och lyssnar på musik så det blir massa olika haha.. Hampan som sitter mittemot mig sitter dock och lyssnar på lonley Island och dom är ju bra så jag klagar inte. Sitter också och chttar med Isabella som sitter mittemot mig.. Liv.com
Datorerna verkar vara bra också så jag är mer än nöjd. Denna lilla dator får också följa med till Frankrike så jag kan hålla mig uppdaterad och er också



Igår så var jag först i skolan som vanligt sedan så drog jag hem till Bex, drack kaffe och tog det lugnt. Vi tog också sönder en sån ''fåtölj'' haha.. Men den går att laga så våra rutiner komme fortsätta inom kort! Har verkligen uppdaterat er dåligt dessa dager, men nu när denna lilla dator finns så kommer också min uppdatering bli bättre både när jag är i skolan, hos kompisar och i stan kanske. Det gillar vi right?!

 

Random och gammal bild, men som sagt har inga nya bilder på denna dator men ni överlever.

bad day

som jag sa i förra inlägget så var jag ju ute och tog en pw och sedan när jag kom hem så gjorde jag lite övningar, ursäkta för er som blir äcklade, men herregud vad jag svettades! Har haft en sån dag idag då jag bara känner mig äcklig, ful osv. Hatar när man har sånna dagar! Kläderna sitter i rätt, håret är äckligt , kroppen är äcklig, man svettas.. Hate it! Men när man ändå tränar så är det ju egentligen bara skönt!

Lyssnade på ''whip my hair'' när jag gjorde en övning med gummiband och när den kom så dansade jag, svängde med håret hoppade, haha! Så skönt!



pw

Puh! Kom hem från en jätte go pw med Lea och bex, gosshigt! När jag kom hem så gjorde jag lite andra övningar, så skönt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan sova. Har blivit jätte trött det senaste! Hara sovit i 1 eller 2 timmar när jag kommer hem sedan jag började skolan.



Jag ber åter igen om ursäkt om min dåliga bloggning, men imorgon får vi äntligen våra datorer i skolan då kan jag uppdatera lite bättre!
Innan var jag också hos Bex och drack kaffe och Lea var också med. Blir en vana, vi sitter i hennes ''fåtöljer'' dricker kaffe, snackar bråkar om vem som ska få sitta osv osv. Så mysigt! Så detta gör vi till en vana, alltså kommer jag bli beroende av kaffe igen, visste ni förävrigt att jag var kaffeberoende för några år sedan?


bex & lea

Efter jag hade tagit min lilla powernap så hade jag ett sms från bex ifall ja ville komma ut så jag drog till Bex och var med henne och Lea. drack lite kaffe, tog det lugnt osv osv. Trampade också sönder en power king, så ja drack på sidan av den hahah..



Nu har jag iaf kollat svenska hollywood fruar och ska nog slagga. Fast vem kan sova nu?! Får bli att kolla någon film eller något
Fy vilket dåligt inlägg detta blev, men blir nog bättre!


powenap

Förlåt för dålig bloggning idag! Slutade vid halv 3 tiden så var inte hemma förens 3 och då satte jag mig och käkade. Var så himla trött och hade ont i huvdet så somnade i någon timme och vaknade nu. Ligger och kollar Holly's World, haha bäst!

Ikväll har ju svenska hollywood fruar premiär. Woho!  Blir kanske något mer inlägg senare, xoxo


sleep well

Lägger mig i sängen nu och kollar lite film, imorgon är det en ny vecka, nya problem!


tonight

Kan inget annat än att älska denna låt!


skype

Sitter och skypar med Gabriel och Sandra just nu. Eller aa dom sitter och snackar om något videoklipp och jag bloggar haha. Avgudar den som gjorde skype, visste ni att han som gjorde skype är svensk?



Ska nog ta och fixa mina naglar snart. Har ju brunt och fult avskavet nagellack nu, euw! Hatar när mitt nagellack är avskavet!


Söndag = vilo dag

Godmorning blogreaders!

Idag blir det bara att ta det lugnt. Städa rummet, måste verkligen göras! Tråkigt nog..
Har verkligen inget att skriva idag och har ingen blogginsperation. Är det bara jag som tycker att det alltid är så på söndagar?!


Det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

Efter vi hade vart uppe på coop så gick vi ner till stranden och ''fikade'' där och hade det trevligt, mysigt och var lite crazy
Sedan drog vi hem till Rebecka och skulle äta lite, men eftersom mina föräldrar inte var hemma utan bara min syster så blev det kyckling tallrik hemma och vem säger nej till det?! Så jag käkade lite hemma hos Bex och sen så drog vi till Pizzerian och gissa vem vi såg på vägen dit.. Mr.x.. Dock är inte Mr.x, Mr.x längre eftersom det hänt lite grejer.. Jaja shit the same. Boys will be boys right?  Finns 1231 andra killar som är bättre!
Drog sedan ut, men det hände inte så jätte mycket. Träffade en hög kille hahaha as skön!

Nu ligger jag iaf i min varma och sköna säng ♥

 

Vet inte varför men jag älskar denna bilden!


pw

Kom precis hem från en Pw med Becka. Hade inte en tyst stund,som vanligt!
Nu blir det iaf att hoppa in i duschen sedan drar jag upp mot coop och sedan stranden för lite mer snack + gott snacks, lovely!


Vill ha allt!

fall



Hannah Montana hela morgonen

Har suttit och kollat Hannah Montana nästan hela dagen haha. Ska snart dra mig ut på en pw och sedan in i duschen. Senare idag blir det att dra upp till coop med Bex och köpa lite gottit så ska vi sätta oss någon stans och bara prata, prata och prata, mysigt!



Ikväll är jag ensam hemma så drar kanske ut eller stannar hemma och kollar någon film eller något. Tycker det är så mysigt att vara ensam. Dock inte i ett stort hus eftersom jag är så rädd av mig, haha.. Förra veckan var det 2 personer som skrämde mig så mycket att jag började gråta.. Min pappa har också skrämt mig så mycket att jag fått tårar i ögonen haha..


morning

Bloggar om ca en timme!

Never mind I find someone like you

Innan så gick jag upp med mamma och pappa till en ''fest'' eller egentligen är det inte det, men det är på ett hotell så jag vet inte hur man ska säga, men det var ett band som spelade och eftersom päronen känner bandet så ville dom kolla. Bex och Lea var också där uppe så jag tänke why not?

Var dock inte där länge eftersom vi drog ut i samhället, men det var rätt så dött så vi gick tillbaks. Satt och drev med en som Bex känner haha. Sedan så gick jag och Bex hem tillsammans och vi pratade om verkligen allt mellan himmel och jord. Älskar hur det är när man bara kan prata om allt. Jag tar det som ett väldigt bra tecken på god vänskap att man bara kan gå och prata om allt utan att skämas och man förstår även om man förklarar kasst ♥

 

Kom sedan hem och sminkade av mig osv. Är det bara jag som älskar den känslan när man precis sminkat av sig och borstat tänderna och bara kan lägga sig i sängen och innan man lägger sig klär man av sig och tar av sig sin BH.. Fyfan vad jag älskar den känslan efter en lång dag, haha.

 

 


Love

 

Mitt första collage på en awsome sida så don't judge me!


riktiga män, finns dom?

Den frågan stället jag mig ofta..
Varje gång jag är på g med någon så undrar jag hur dom tar mig, hur dom tkr jag ser ut, hur min kropp ser ut? Allt det leder till att jag blir jätte osäker och gör dumma saker. Men det senaste har jag gillat en människa och jag tänker alltid men han vill bara ha modellsmala tjejer osv osv, men sedan tänker jag ''om han verkligen gillar mig då ska han respektera hur jag ser ut'' För kärlek övervinner allt right?!



killar borde inse att tjejer har inte dom ögonfransarna när dom inte är sminkade, dom har inte 2 cm midja, dom är inte allt snygga och har bomber till brösten. Det jag tycker om sånna killar är att dom har inte vuxit upp. Dem ser inte världen för hur den verkligen är utan är fast i sin ''våta dröm'' Visst finns det tjejer som är jätte smala och kan inte gå upp i vikt, jag har sånna vänner och dom är också jätte fina! Så missufatta mig inte!


Do you want a perfect girl? Buy a fucking Barbie doll!



Visst att du inte ska bli smäll fet för tro mig det finns inte många killar som gillar sådana tjejer, men om du är helt normal så löser det sig! Även om det kanske är svårt att tro det. Du tror att du kanske aldrig kommer få en pojkvän och att du kommer vara okysst och aldrig ha sex. Det löser sig, du kommer hitta en jätte fin kille någon dag. Man måste kyssa många grodor för att få sin prins.



Så tjejer ät normalt, träna normalt, ät godis var som vanligt. För är han en riktig man så tar han dig för den du är!



me + you.. not going 2 happen

Fuck you, fuck me, fuck it fuck love..


Cleaning

Så nu har jag kommit hem för dagen. Skönt med en mjuk start så det kommer helg direkt efter och man kan vila upp sig lite. Var ju trotsallt riktigt svårt att gå upp imorse!

Tror jag måste ta tag i mitt rum snart, har nog ca 3 klädesplagg i min garderob resten ligger på golvet , skrivbordet, soffan eller smutskorgen.. Det ligger också massa hårspray, torr shampoo, plattång, smink osv osv framme och på golvet haha

Så sant!


inne frisyrerna hösten 2011

Hösten är den stora mode månaden tycker jag. Det finns så mycket att klä sig eftersom kylan börjat komma. Stora koftor, halsdukar, scarfs mössor you name it. Dock får ju jag behålla mina sommarkläder liiite längre eftersom jag ska åka till Frankrike!

Man får ju dock inte glömma frisyrerna! Jag har bara tagit fram 2 stycken frisyrer, men fy vad snygga dom är och super lätta att göra.

Flätan är så snygg och lätt. Fläta bara en vanlig fläta sedan så drar du lite på sidorna av flätan och dra ner lite hår ifrån huvudet. Så att flätan ser lite slarvig och ogjord ut.
Jag skulle dock skippa ögonbrynen haha 

 

En annan frisyr som är så snygg är den ''slarviga bullen'' Supper snygg! Jag tycker personligen att den ser bäst ut på mörkhåriga tjejer!

Om du inte har natuligt lockingt hår locka det. Jag tycker iaf att det ser bäst ut om man har krulligt hår. Sätt upp håret i i en bulle eller hästsvans sedan så sätter du fast lite hår delar med hårnålar sedan är du klar!

 

 

 

Tycker Vanessa Hudgens verkligen har lyckats med bullen och hon ser super snygg ut i den!


första skol dagen (check)

Som rubriken lyder så var det första skola dagen idag. (tror dock ingen missat det)
Dagen var väldigt chill och vi fick också reda på att vi kommer få helt egna laptops med cam! Haha fatta vad jag kommer sitta och ta kort och videoblogga!

Och eftersom jag kommer ha en dator och böcker i min väska så måste jag ha en ''riktig'' väska! I våras/vintras gick jag ju runt med min raglady påse om ni vet vilka jag menar? Sån hade jag men nu vill jag ha en riktigt väska, vet dock inte vad för någon..? Funderar på någon Svea väska. Vet att dom inte är så moderna längre men dom är ju fortfarande snygga och praktiska!






godnatt

Nu lägger jag mig i sängen och säger hejdå till detta sommarlovet! Men vi ses om mindre än ett år ♥

Jag för exakt ett år sedan tror jag. Är det bara jag som tycker att min blogg har blivit så sjukt mkt bättre och att jag har förändrats? Iaf JAG har förändrats..!



Kommer ju inte kunna sova förens om länge så jag lägger mig och kollar one tree hill och taggar till denna termin! Fyfan vad jag ska satsa denna termin. Inget fjant, make it or break it bitch

 


sleepy

Jag är så trött idag, vet inte varför? Jag somnade i okej tid igår och vaknade 11 så borde inte vara trött.. Imorgon börjar ju skolan, the time to change.. Men jag går i 9an! Sista året i denna stad, fyfan vad skönt!! Sedan så väljer jag gymnasie, nya vänner, ny personlighet nytt allt!

Dock är jag rädd att allt ska ändras nu när skolan börjar.. Så många frågor som bara tiden kommer avslöja!
Sommaren 2011 <3 Gått så sjukt fort, men haft så sjukt kul! Tack alla som gjort den till den bästa.




wtf


hemma

Var i stan idag med Sandra. Träffade hennes bf och Gabriel. Trevligt! Gabriel är verkligen en rolig prick haha.
Köpte inget idag , eller jag akut handlade hår nålar.

Vet inte om jag ska ut ikväll eller inte, i-landproblem känner jag.. Men det kommer inte vara några ute eftersom alla börjat skolan. Herregud känns som om man har 1 månad minst kvar.. Kommer kännas så konstigt att börja!
Inte gå ut varje kväll, inte se ***** varje kväll, inte sova hur länge man vill.. Allt kommer ändras..


a?

When I get older I don't want to think ''what if''


keeping up with the kardashians

Kom hem vid halv 12. Var ute en runda med Bex men eftersom dom flesta börjar skolan imon så var det inte några folk ute. Seriöst vad detta sommarlov har gått fort, men det har vart så bra också! Bästa sommaren hittils!

Nu ska jag sätta på några avsnitt av keeping up with the kardashians. Ska se från hela början.


drar mig

Inlägget igår.. Jag var trött och det hade hänt en sak. Men det mesta har löst sig! Har gjort lite för mycket för mitt eget bästa denna sommar känner jag, haha. Men ångra aldrig något som fått dig att le! ♥



Nu ska jag iaf dra mig in mot stan med familjen. Ska kolla runt lite sedan så blir det att äta på en tapas resturang. Detta blir som ett litet avslut på mitt sommarlov. Eftersom jag börjar skolan på torsdag.. Jaja ser det posetivt, haha Mr.x börjar ju imon, så därför är jag rätt nöjd




Fuck it!

Jag tror jag seriöst måste flytta från detta land! Iaf denna stad.
Drama finns det gott om i Liwolife..







My blog would suck without me

Hola amigos!

sitter och spelar farmville nu hahhaha. Har inte spelat det på super länge, typ 2 år snart tror jag. kommer ni ihåg när alla var helt desperata?

Har ju vart ifrån bloggen ca 4 dagar. Kommer inte skriva ett jätte lång inlägg utan tror jag gör ett videoinlägg istället. Kan iaf säga att jag har sovt på en Ö med rebecka, åkt båt, träffat Mr.x, vart på grillfest med päronen, vart i stan och träffat Lea och sovt över med Bex och Lea. Har vart 4 super bra och fartfyllda dagar!
Nu sitter jag iaf och taggar för Leas bloggöppning. ni hittar hennes blogg HÄR. Den öppnas 00.00!

en bild från när jag tältade på ön med Rebecka.

 

 


xoxo ♥

-

Orkar inte blogga idag..!

stan

Nu är jag hemma. Var i stan med Rebecka och Lea! super trevligt. Ska kanske sova hos henne ikväll med Lea också såg ja, CRAZY TIME!
Fick med mig en tjock tröja och rouge borste. Visar nog sedan.
Såg också Mr.X när vi åkte hem, dock blev det lite konstigt haha..

 

Såg också denna bilden nyss och herregud va blek jag var!!


Money isn't really my friend

Som dom flesta vet så ska ju jag till Frankrike ca 3 gånger denna vinter/höst. Jag ska ju till Nice och sedan Paris. Frankrike har ju verkligen sååå fina grejer så jag måste ju spara mina pengar tills jag åker dit. Men det är ju så mycket grejer jag behöver just nu!
Men jag får sälja massor med smycken och sedan så får jag inte shoppa!
Från och med nästa vecka har jag Shopping stopp!! Eftersom jag ska till stan imorgon med Lea och Rebecka, så får det börja nästa vecka haha


Sometimes I cut myself just 2 see how much it bleeds

Morning bitches!

Vaknade faktiskt rätt så tidigt idag åt lite frukost med familjen och sedan la jag mig i sängen igen och kollade sminkvideos haha. Det är ju sånt väder idag igen, men jag tycker det är mysigt så det är inget problem för mig!

Snart ska jag nog ut på en pw och senare blir det väl bara ta det lugnt , men ikväll ska jag nog ut. Måste verkligen göra något galet innan skolan börjar, hihi


Från en sak till en annan. igår kväll när jag inte ville eller kunde sova så satte jag mig och lockade håret. Blev riktigt fint! jag har ju betsämmt att jag ska börja ha utsläppt hår nästan varje dag i skolan osv. Lockat plattat och sånt. Och den frisyren tog bara 15 minuter att göra. Jätte lätt, snabbt och snyggt!


out

snart ska jag nog dra ut ett litet tag med Rebecka och Livia, vet inte om Lea ska med, men det löser sig väl?
Förlåt för dålig bloggning det seanste, men vädret har verkligen påverkat mig och då blir det sämre bloggning eftersom man bara vill ligga i sängen och mysa!



I miss you and I need you now more then ever..! ♥

Höst

Nu är jag en av alla bloggar som tjatar om att det har blvit höst! Kommer dock inte skriva kilometer långt inlägg om varför dom älskar och hatar hösten utan jag skriver bara att den är här, haha.

Eftersom vädret tillåter idag att bara sega och ta det lungt så är det precis vad jag ska göra! Jag ska bädda ner mig i soffan med lite toast, har äntligen börjat äta igen haha och en bra film! Mysigt. Tror det blir white chicks. Rekomenderar verkligen den filmen om ni vill skratta


8 mile

Stannade hemma ikväll istället för att gå ut. Känner att jag gått ut nästan varje kväll denna sommar, men det var så jag ville ha det så jag klagar inte!
Men att vara ute hela tiden tar på krafterna så jag kände att jag verkligen behövde en hemma kväll. Har kollat en film med familjen och nu blir det 8 mile med snyggingen Eminem!
Visste ni att jag var helt besatt av honom för 3 år sedan?


thejuicydetail.se

Denna fantastiska blogg har en tävlig där man kan vinna massor med fina grejer!
Om ni inte vill vara med i tävlingen så kolla iaf in på hennes blogg det är det värt! Hon tar super fina bilder och intressanta inlägg!


Länk till hennes blogg HÄR!

Du kan också klicka på bilden för att komma till hennes tävling!

Det man kan vinna är -

♥ Brun utan sol-spray från TanCan
♥ Brun utan sol från Moyana Corigan
♥ Läppglans från Victoria's Secret
♥ Läppglans från Too Faced
♥ Trippelring med nitar
♥ Blått nagellack från Pieces
♥ Orange/brunt nagellack från China Glaze
♥ Ögonskugga och nagellack från Viva La Diva
.


I want you like a alcaholic want's alcohol

Jag är tillbaka efter en dags inte bloggande. som sagt igår var jag i skåne. Vaknade 8 och sedan så gick jag inte och la mig förens typ halv 3.. Haha smidigt av mig! Var ute med Rebecka på kvällen, trevligt! ikväll ska vi nog också ut och ska försöka få ut *****, hans kompis och Lea



Nu blir det iaf att städa rummet eftersom jag aldrig gjorde det härromdagen haha. Förövrigt så kan jag fortfarande inte äta. Helt sjukt! På 3 dagar har jag ätit lite ris, en potatis , 4 mackor och lite kött.. That's not good..! Men jag har ingen aptit..

konstigt

Kom nästan precis hem efter en trevlig kväll med Rebecka. Vi drog ut vid halv 9 och bara gick runt och snackade och ropade åt bilar.. Fråga inte varför
måste dock sova snart eftersom jag ska upp vid 8 imon.. Fml! Ska till skåne. Seriöst orkar inte. Jaja det är bara leva med det!



Förövrigt så har det hänt en jätte konstig sak med mig.. Jag är jätte hungrig, men jag kan inte äta! jag får inte i mig maten. Det känns som om jag ska spy, super konstigt! Har verkligen ingen aptit, men ändå är jag hungrig..




The truth

10 sanningar om Liwo!

1 - jag vill inte ha barn när jag blir äldre! Gillar inte barn och när dom är i min ålder.. Fyfan!

2 - Jag har svårt för att bli kär och har bara vart små kär.

3 - när jag kollar film eller något och det är en fin kärleks scen så kommer jag alltid på mig själv med att små le.

4 - Jag älskar väskor, jag drömmer om att själv äga en chanel, gucci, louis vuitton, burberry osv osv.

5 - Jag hatar att planera. Typ om jag planerar något i huvudet så blir det ändå aldrig så så jag har slutat att planera eftersom det händer någon annan gång istället.

6 - Jag älskar regnet, när man ligger i sängen och hör ljudet av regn och åska ute så sjukt mysigt! Eller när man går under paraply. Har många minnen från denna sommar som relaterar till regn.

7 - Jag hatar när jag ser min syster och hennes pojkvän haha dom är så söta med varandra..

8 - Jag undrar verkligen vad folk som typ går förbi mig eller är med mig tycker om mig.

9 - När jag träffar någon jag är på g med så blir jag jätte feg. Haha, då vill jag att killen ska ta första steg med typ kramar och den delen

10 - Jag undrar verkligen hur många personer det är som har kort på mig, ni vet när du själv tar kort på något kanske typ havet och det är någon ivägen eller bara är där. Så undrar jag hur många det är som har kort på mig och hur jag ser ut.



baby it's a shark in the water

Hello blogers and readers!

Igår kväll så va jag hemma tilll ungefär 10 eller nåt sånt , fick bild på Mr.x *hihi* inte helt fel..
Sedan så drog jag och Rebecka ner och skulle bada, det var typ tyskar där nere som måste trott att vi var helt dumma i huvudet.. Haha vi skrek och hade oss eftersom det var jätte mörkt.. Sedan så fick vi oxå ner Mr.X och hans amigo Och vi satt och snackade lite och dom satt och kollade på oss när vi badade hahah.. Trodde inte någon va där så vi bara satt i havet och gjorde inget eftersom det var så kallt i luften men varmt i havet.
Sedan när jag kom hem så fortsatte min konversation med Mr.x hihi.


I had that feeling last night..



Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Ska iaf ut på en pw och städa mitt rum.. hahah de ligger kläder och väskor överallt..



Hörs om ett par timmar bitches!

stan

Hejsan Sverige!

Idag har jag och Rebecka vart i stan och shoppat! Fyndade en bikini på gina för endast 58 kroner, älskar fynd hihi. Köpte även 4 toppar för 200, värt?! Tycker jag!
Efter vi hade vart i stan så drog vi ner och badade, super skönt! Såg också en människa som badade i keps , haha man bah wtf?! Liksom sure de är snyggt, men att bada i det är väl lite vääääl..

Ska nog snart ner och bada igen, kanske ska vi också träffa Mr.x! Helt ok. Sitter också och smsar med honom, ni skulle bara veta vad vi skriver.. haha

idag fick denna snyggingen stå för bilden!


badat

Har slöat hela dagen idag, skönt!

Hela dagen har jag typ solat och sedan kom min morbror hit och så drog jag och han ner och badade.
Ska nog ner och bada sen igen med Rebecka och kanske Madelene, trevligt, trevligt!

Nu sitter jag iaf och smsar med Mr.x och ska snart hoppa in i duschen


VAKEN?!?!?!

Godmorgon. Eller vet inte om man kan kalla detta godmorgon..? Klockan är lixom kvart i 10 och ja vakna kvart i 9 och somna vid 3 eftersom ja låg och smsade med Mr.x ..  Jaja nog med whine, suck it up och lev med det!

Igår stannade jag hemma och kollade film med familjen, mys!  Kommer inte ihåg vad filmen hette, men den va bra iaf. Sedan gick ja och la mig vid 3 somsagt. Texting time!




helt ok alltså!

Imorse fick jag reda på av mig moder att jag ska åka till Frankrike! Närmare bestämt Nice. Ska bli sjukt trevligt. Ska dit med mamma och mormor, men det blir nog trevligt ändå! Åker dit i september och kommer hem i oktober och sedan får man ju inte glömma att jag ska till Paris oxå i slutet av oktober *hihi*



Där i mittten av bilden på land har min mormor ett hus där är det vi ska bo! Åkte dit jätte mkt när jag var yngre eftersom somsagt min mormor äger ett hus där, nice huh?


hp

Hello folket!

Har vart ute och solat nu i några timmar, super skönt! Äntligen har sommaren hittat till Sverige.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får ta det som det kommer



Igår var jag ju somsagt på den senaste HP filmen, super bra var den dock dom 10 första minuterna var väldigt sega eller kanske 5 eller vad de var. Den är iaf väldigt värd att se!
När vi kom hem så hade jag egentligen planerat att dra ut, men jag var så trött så struntade i det eftersom jag somnade i soffan, hehe..

-


I'm in heaven

Hello sweeties!

Idag blir det den absolut sista Harry Potter filmen, taggga!
Igår kväll/natt hände en grej som var helt AWSOME! Haha svävade på små rosa fluffiga moln, hahah..

Är inte direkt på blogg humör idag, men kanske kommer något/några andra uppdateringar ändå.



xoxo

RSS 2.0