bloggning

Jag vet att jag inte har bloggat bra den sista månaden/månaderna(?) Jag orkar inte, har mycket runt mig. Jag är bara 15 då är de mycket. Jag har mycket i mitt liv. Mycket plugg, vänner osv osv.. Jag vill verkligen satsa allt på de och inte lägga halvt för att jag stressar för att nä men jag måste göra ett inlägg, så då var läxan klar. Ja ni fattar?
Okej jag har typ 3 väldigt chill veckor framför mig men jag vill inte blogga mycket 3 veckor och sen så slutar de vill inte att massa läsare ska hitta hit fortsätta och sen så bloggar jag inte mer..

Kommer kanske tillbaka kommer kanske inte tillbaka vi fårse, det har iaf vart ett bra år i min blogg, jag menar vem vet inte vem liwo är?

Så jag kommer lösenords skydda min blogg kanske ikväll eller imorgon. Vill att alla ska veta varför! Vill inte vara den bloggaren som bara tar bort bloggen eller sätter lösenord och inte skriver en förklaring till varför..

Här kommer iaf Liwo genom året










Haha min första Header..














 

 

 

 

 

Är det bara jag som tycker att jag har förändrats?

 


home

kom precis hem från skolan och ska fixa lite mat eller mackor och kolla på ett simpsons program
ska oxå sätta mig och plugga sen (skjut mig?)

Kort blogginlägg men ni kommer få en dagens outfit senare! Eller ska jag göra ett sånt collage för hur hela min vecko outfit sett ut?

Typ såhär fast mer bilder då.


spa kväll

ska ha en spakväll ikväll. Har gjort mig förtjänt av det tycker jag. tränat, städat rummet, städat garderoben, hjälpt till hemma så ja nu har jag ansikts mask på mig och ligger och tar det lungt.

Ska snart hoppa in i duschen och ta en hårinpackning också och sen blir det big brother

Inte den bästa bilden men ni ser?


rädd!

Sitter ensam på mitt rum och läser en ''spökblogg''
Borde inte göra de, men gör det ändå haha. Jag är otroligt rädd för sånna saker, men tycker ändå att det är så sjukt spännande! googlade spökstäder och hamnade tillslut på någon blogg. Sitter och läser den och blir mer & mer rädd för varje inlägg. Det inlägg jag blir mest rädd för är om en docka, fyfan för dockor! Älskade min docka ''Susanna'' när jag var liten och var inte alls rädd men nu kan jag knappt kolla på dom..

Btw ni visste inte att jag är väldigt rädd av mig.. Jag kan tex inte vara hemma själv utan att ha alla lapor tända och tvn på och jag msåte sitta i soffan med mina ben uppe i soffan (haha tvångstankar?) jag kan inte gå inte i ett rum om det inte är tänt, alla dörrar måste vara stängda, om jag lagt något någon stans och sen går på toa kanske så inbildar jag mig själv att det är ett spöke som ändrat på det.. Ja det är massor med sånna grejer. Jag inbildar mig inte massa ljud dock och jag har inte heller hört något, jag har dock vaknat av att min dörr öppnats lite.. skit läskigt!
jag låg i mitt rum och tror klockan var rätt tidigt så jag trodde att pappa var uppe och skulle till jobbet. min dörr öppnades lite på glänt och min katt var inte inne i mitt rum så det var inte katten.. Jag stirrade på dörren ett tag och sen ropade jag på pappa men fick inget svar. Jag hörde inte heller ytterdörren slå igen, men var jätte rädd för att somna igen.. Det var verkligen sjukt läskigt. Dangen efter så frågade jag pappa om han hade öppnat min dörr men han sa nej (och tro mig min pappa har sjukt dåligt pockerfejjs så man ser om han ljuger för att skrämma mig) och sen frågade jag min mamma och hon sa oxå nej och tror t.o.m att hon jobbade på natten då..? Och min syster sov eftersom vi hade lov. Hmm ett litet mysterium.

haha sjukt långt inlägg men, men.

Den levande dockan Robert.


Vackraste tjejen

victoria Justice



Haha nej ja är inte lesbisk eftersom de finns folk som kan missuppfatta det!


gold diggger

Hej alla!

Ska snart städa mitt rum och kolla film. Idag har det vart en riktigt chill dag, har sovt länge solat läst tidiningar åkt motorcykel bakat och nu blir de chill. Vet inte om ja ska ha en spa kväll ikväll eller om jag ska ha det imorgon?
tror det blir imorgon faktiskt..

Sähär har ju jag rullat idag! min rosa keps som är upp vikt, vårens nya mode.

vb


It’s Friday!

Hej bloggen!
Dem senaste två/tre dagarna har jag bara inte orkat med bloggen.
Nu ska jag kolla på film och återkommer snart men nya inlägg ♥
Min vecka och uppdatering har varit så dålig df jag har saknat min kära kompis Astrid så otroligt mycket ♥♥



Astrid och jag

hej jag heter linnea och jag orkar inte blogga.

Avslutar faktiskt veckans blogg just nu orkar inte blogga..

vinnaren är Emelie :D
Grattis :D♥

Klicka på länken eller bilden för att kolla till hennes blogg :D



desperata hemmafruar

Ska snart sätta mig framför tvn, men lite vanilj té, mys.
måste bara plugga en halvtimme eller nåt, sen blir de duschen och sen sova. Trevligt kväll!
Imorgon är de onsdag, vilket Linnea gillar eftersom onsdagar är väldigt chill och de är hälften av veckan! Är de bara jag som tycker att veckorna går VÄÄÄLDIGT fort nu för tiden? Snart är de sommarlov, känns som om ja börja i 8an förra veckan typ?!


Jag i sommras - brun och fin..

Jag i vintars - blek och fin..

Japan

Sitter och kollar på nyheterna nu om Japan, vuxenpoäng till mig!
Nä men asså gud va hemst de är. vill typ börja gråta när jag ser det.. Dom letar efter sina nära och kära, fyf*n.. Tänk att det bara är du och några du inte känner och att du går runt och ropar efter dina föräldra, syskon, pojkvän eller vän. Hemskt!!
Och sen att det är minusgrader och att de kanske ska komma SNÖ, herrregud.Dom kommer typ dö av köld!

Iaf, ska inte dra ner stämningen på bloggen. Ska snart plugga iaf, kul.. Okej de går inte dra upp stämningen igen, haha.


Bloggar mer ikväll sweeties. Förhoppningsvis med lite mer gladare inlägg!


film

Ska lägga mig och kolla film nu , uppdaterar nog mer imorgon.

Godnatt ♥


Veckans blogg!

Nu drar jag igång en veckansblogg!

Allt du behöver göra för att vara med är att..

Kommentera ''jag är med'' - glöm inte din bloggadress!
sedan är du med, lätt som en plätt!


omg

Ska sätta mig och kolla top model snart och ta de lungt.
skulle egentligen pluggat idag, tror ni att jag gjorde de? nej.. Haha hej mvg barn
Får plugga lite imorgon! Men när man väl har satt sig vid datan då går de inte att slita sig. Och specielt inte när man har lagt ut en sån gilla så skriver ja vad ja tkr om dtt uteende g,vg, mvg osv.. Inte lätt att sluta då när man får 14121321 som gillar!

Och juste imon ska ju kissi operiera sig, vad tror ni att det blir? Mindre eller störrre, eller kanske det bara är ett PR-trick?




school

Ska snart dra till skolan, vad finns de att säga lixom? BOOORING!
Önskar jag blir äldre och aldrig mer behöver sätta min fot på skolan mer. Och därför behöver jag göra bra ifrån mig så jag slipper det. Hänger ni med?

Bloggar kanske mer senare.

sociala klubben

Japp den klubben är jag medlem i, haha. Känner mig extremt social asså. Har kommit hem, typ kollat film sen sovt och så har de hållt på hela veckan nu.. Men, men. Likadant i dag,  har jobbat till 3 men stog och snacka till typ 4 och sen åt jag lite o kolla film och nu kollar jag film igen..

Kollar thirteen, den verkar riktigt bra! Har velat se den jätte länge, ville se den när jag var mindre men fick inte för mamma haha, men nu får jag, hihi stor tjej

Bloggar nog lite mer vettigt inlägg ikväll.

Borde göra en ny kategori ''min degar hörna'' haha där kan jag skriva alla dom här inläggen som inte en människa en bryr sig om, men men.. Om man är känd som Liwo så läser alla ens inlägg iaf

*skämt åsido*


secrets about Linnea

 

Jag är extremt känslig!

Yes I am. eller aa asså jag gråter inte för att någon säger en dum kommentar, men jag kan.. Om typ något händer mig då håller jag det inom mig tills på kvällen då jag går och lägger mig och då kan jag ligga och gråta jätte länge, men det är bara för att jag gillar inte gråta framför andra.. Jag kan typ inte det. Jag kan knappt gråta framför min mamma. Det är nästan samma sak på filmer. Satt nyss och kolla sista avsnittet av Hannah Montana och jag satt och typ stor böla. Eller som när jag kolla på älska mig då satt jag oxå och grinade. Eller jag kan gråta om någon annan gråter på filmer, men inte om inte någon annan gör det. Jag kommer ihåg jag och min klass satt och kollade på ''i taket lyser strjärnor'' och jag fick verkligen hålla det inom mig för att inte gråta, satt typ och bet mig i läppen för att inte gråta. Det är helt sjukt! Jag gråter t.o.m när jag skrattar jätte mkt, haha. 

Ibland kan det vara bra, ibland kan det vara dåligt.


Hannah Montana

Ligger och kollar på Hannah montana hela 4de säsongen haha. Har vart väldigt kass uppdatering men orkar inte har ingen insperation. Vill ta bort hela bloggen och aldrig skapa en ny men jag vet att jag kommer ånga mig isf.
Har iaf vart på ''jobbet'' idag (mkt lättare att säga jobbet än praon..) de gick super och sen så stack jag dirr till träningen och nu sitter jag här nu duschad haft ansiktsmask, mys.

Ska nog sätta på en film snart oxå och krypa ner i min säng, ska jobba imorgon oxå så måste kunna stå på mina två fötter. Eller aa har somnat varje dag kl halv 1/1 men har ändå gått upp i tid utan att vara trött


1 år

Kolla precis min och Hannas mkt fina caramelldans och den va för lite mer än 1 år sen. Harregud hur såg ja ut?
Kommer ihåg den kvällen så väl, hur kul ja hade och sedan hur allt blev sämre på kvällen ..
Saknar hur ja och Hanna hade de, med alla våra gg maraton, subway kakor som vi åkte in till stan för att bara äta subway och sene hem, haha så många minnen.
Måste göra så igen Maggan!

Iaf videon, omg vad ja har förändrats!! Och den sista videon är från i höstas.


föräldrarfällan

Ligger och kollar på föräldrarfällan. Riktigt bra film! Har sett den flertal gånger och den är lika bra varje gång.
Ska nog snart sova tror jag. Är riktigt trött även om jag vaknade 11 idag, men men.

Bloggar mer imorgon bitches


min vb

Här är min vb som jag lovat. Den är väldigt seg , men jag satt och redigerade den i movie maker och sen när ja satt och skulle ladda upp den då funka de inte.. så här är den, sitter och snackar med min katt osv haha.. Pinsamt!


me wants!

 


hahA

Har precis bakat två kladdkakor.. Ska äta upp allt! Nä verkligen inte, mamma ska faktiskt ha med sig en till hennes konst grej och sen så skulle pappa ha nån grej hemma så blir inte mkt kvar till mig, tur så man inte slutar som sveriges fetaste 15 åring, haha.
Sen gjorde jag värsta smarta grejen. Jag sparade lite smet och la de i sånna små tupperware tuttar. Asså de är väldigt små formar som ser ut som bröst. Och då blev dom väldigt små, smart va? för om man är lite typ godis sugen eller bara söt sugen så kan man ta en sån, eftersom de inte är så jätte onyttigt. Och specielt veckan före sin lilla kvinnovecka så kan man ju bli vääääldigt söt sugen och då kan man ta en sån sen så är man nöjd. Harregud ja kmr typ bli nästa einstein!

Mkt bra inlägg om kladdkakor, haha..

Bild från google.


Prao

Förlåt för seg uppdatering!

I måndags så va jag ladig och då satt jag och fixa massa smycken, blev jätte fina! Funderar på att göra de idag oxå?
Igår så va jag och praoa, gud va kul de va! Gillade de jätte mkt. Fick möbelera och fixa skyltfönster osv.
Idag är jag ledig igen eftersom de fucking snön kom.. Skulle egentligen börja kl 3 men så blev det ej eftersom de va så dåligt väder och då tyckte hon att jag kunde vara hemma och att ingen av oss skulle dit, lite synd faktiskt.

En bild från butiken.


hattar

Har funderat länge på att skaffa en hatt. Har dock inte vågat riktigt, har faktiskt funderat över vad alla ska tycka om mig när jag har det. Men nu ska det inte vara så utan jag ska köpa en hatt så får folk tycka det dom vill.
Vet dock inte om de ska vara en vanligt svart hatt eller en sån strå hatt? Får fundera lite mer på det. Isf den strå hatten får man ju ha i sommar. Kommer vara riktigt snyggt!

 

Tänk den ljusahatten en varm sommar dag. Shorts, vitt löst linne, utsläppt hår och den hatten.

SJUKT SNYGGT!!


Vad gör ja uppe?

Ligger i min väldigt sköna säng och undrar vad gör jag uppe ? Jag är ju ledig idag.. Men, men. Vaknade halv 9 och kunde inte somna om, seeeegt!

Idag blir de nog bara att ta de lungt och inte göra så mkt. Fast de är skönt de oxå. alla andra är ju i skolan eller praoar medans jag ligger hemma och chillar


livar upp bloggen med ett test ;)

haha Liwo har inget liv.. Har vart på konfa träff därav denna dåliga uppdateringen. Och sa ju ett videoinlägg, vad tro ni hände? Ja somna så datan dog , så hela skiten slutade ladda så får ladda upp den idag igen, kul?!

De här är oxå mitt 1000 inlägg!!! Grattis Liwos 1000 inlägg

Hittade iaf detta test på min kära vän Leas blogg

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, ont i huvudet och magen
Favoritgodis: Äter inte godis, men när ja gjorde va de sånna röda & gula döskallar
Kläder just nu: Vanliga Jeans, volange linn och en tröja över det & såklart bh, trosor och strumpor
Musik just nu: Do it like a dude - Jessie
Vad sa du senast: Okej - till pappa
Sommarplaner: Lev som om de inte fanns något imorgon 
Fisk eller badkruka: fisk
Saft eller alkohol: Beror la på vart man är
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: sol och värme
Spelar du nåt instrument: usch, hatar sånt!
Morgon- eller nattmänniska: natt, är as sur på morgonen eller iaf om någon väcker mig..
Sparare eller slösare: slösa haha
Bästa film: Sex & the city , familj på väg, Mean girls
Tror på liv på andra planeter: ja
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet om nu iaf
Tror du på mirakel: Definera mirakel
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vill inte ha några barn!
Bio eller promenad: Beror på med vem, vilket humör osv
Är du kittlig: bara när min mamma, pappa eller syster kittlar mig haha
Snarkar du? nej!
Rädd för insekter? Ja extremt
Äckligaste insekten: Spindlar (stora) Myror, aa massor
Det här är jag bra på: Göra smycket haha vet faktist inte.. 
Bästa bok: Carolina Gynnings
Om du fick välja en flera superkraft, vad skulle du välja? kunna läsa andra tankar typ
Vad vill du jobba som? Polis som får skjuta springa osv i New York, min dröm
Chips, morötter eller godis? Ibland chips men gillar typ inte de, morötter om de är med dipp och godis äter jag ej
Pizza eller hamburgare? Beror på vart/vems
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har redan navelpircing och de är den enda jag vill ha eller vill ha i tungan. Vill ha 2/3 små hjärtan bakom örat och typ mitt stjärntecken någon stans, tycker att ha många och stora tatueringar är väldigt trashy och likadant med för mkt pircingar.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Gillar när de är städat och hatar när de är stökit , men ibland är mitt rum verkligen kaos!
Gungar du på stolen? Beror på
Har du någonsin fått för dig att hoppa bungy-jump? På studs matta har jag men inte hoppat från ett stup , skulle aldrig vilja de!
Vilken hand håller du gaffeln i?Båda
Är du rädd för blod? nja
Saltar du på maten? oftast inte
Gillar du att sjunga? haha jadå
Anser du att du är stark? ja
Brukar du sola? om man är på semster eller det är sommar så ja.
Vad gör du om du får hicka? Hickar tills de inte finns någon hicka kvar eller så håller jag andan
Röker du? Har hänt..
Snusar du? nej har aldrig testat
Använder du knark? Varje dag!!
Kaffe, te eller inget? hallon eller vanlig té eller chai latte

snart..

Håller på att ladda över vbn till datan nu och ska snart ladda upp den på videofyme så vänta någon timme(timmar) haha så kommer den upp.

Nu börjar melodifestivalen , så får väl vara lite Svensson aktig av mig och kolla.. Fast de är faktiskt andra chansen och där är ju helt ok låtar iaf.

 

En gammal bild på mig , får faktiskt mkt minnen av den! ♥


Trött!

Godmorgon Sverige!

Usch är verkligen super trött, har sovt 4 timmar innat.. Sov med Josefin och vi ''dygna''. Eller aa vi(jag) somna vid sju framför big brother och hon somna vid typ halv 7 lr nåt. aja kul hade vi iaf! Satt och kolla massa filmer och en heter Älska mig, så jäkla sorlig!! Kolla på den i förrgår oxå & satt som ett mobboffer helt själv och grät, igår grät jag oxå floder. Ja & Josefin bah nä , buhuhu

Måste börja ta tag i mitt bloggande igen! Har paro denna vecka så kommer nog blogga rätt så mkt.

Klicka här för att komma till filmen.


vb

Kommer komma en vb på 15 min senare. ska bara ladda upp den också vilket kan ta ett tag.. Visar sminket jag har fått hem och sånt.

nu ska jag iaf sätta mig med lite plugg och sedan blir de att fixa naglarna(?) och slappa.

 

En bild på mig från i januari som är tagen kl 6 på morgonen och hade sovt i 3-4 timmar haha


tränat

Har precis tränat och nu blir de lite plugg. Har gjort ett rejält tränings pass idag, skönt!
Ikväll blir de att ta de lungt framför någon bra film eller min paris hilton bok Är riktigt trött.. Skönt att nästa vecka är prao och jag är ledig på måndagen och börjar sedan 11 varje dag *hihi*

Måste ta och lägga över bilder på denna dator, min blogg har ju blivit jätte tråkig utan alla bilder på mig!


RSS 2.0