NEW IN / SHOES






♥ Super söta ballerina från inget märke / Random affär - Normal pris 120 rea 80. Kap

♥ MC Boots från palladium / Lafayette - 1600


NEW IN / MAKE UP - SEPHORA

ALLT ÄR FRÅN BENEFIT / SEPHORA!


♥ Mascara


♥ Super bra puder



I'm ok!

Hej sweethearts!

Sitter på en bar nu, dunkande musik och lite halv fulla människor.. Blir dock inte serverad någon alkohol Men det finns super snygga killar här så jag överlever ändå hehe. London boys is tha shit!
idag blev det stan, sedan stranden och sedan stan igen, rätt chill! Fick med mig ett par super snygga boots, i will show u later!


Völdigt random och tråkig bild , men känner inte för att strike a pose när jag sitter inne bland massor emd människor, haha.


Scones

Just precis nu har jag bakat scones, det var typ hundra årsen jag gjorde det senast! Det är väldigt enkelt och gott + att man blir grymt mätt på det. :)

Innan idag när jag var och sjöng, träffade jag Emelie, en vän jag inte träffat på år! Det var ett kärt återseende och det var verkligen kul att se henne.. ;)
Här är outfiten för idag, såg nu att bliden var riktigt kass men kameran dog.. Så ni får leva med det. :p

when u call my name.

Har dagens sista lektion nu, och det är härligt! Dock är den 1h och 40 min lång, vilket kanske inte är lika kul. Men sen är det helg! :)
Ska göra klart min no nu, som egentligen skulle vart klar imorse.. Men jag hade "glömt" den, hehe. Så gör den nu istället. ;)

2 dresses

2 dresses



 


Låt det få va som i en film

Hej babes!

Sitter åter igen på ett café mitt inne i Nice city. Det är ca 27 grader här nu och super skönt väder, love it!
Igår blev det lite shopping, men inte alls mycket. 2 smink produkter.. Men idag blir det lite mer shopping eftersom vi ska kolla runt lite mer och i helgen då blir det ännu mer shopping.

Hoppas ni inte har allt för dåligt väder i Sverige.. Okejj det gör jag haha
Förövrigt har jag hittat en jätte snygg kille och han jobbar brevid vårt hus, tror dock att han åkt hem och slutat jobba där.. Men jag har hittat 2 andra killar på det snabbköpet som är nära oss Bästa raggen hittar man ju inte hemma iaf.. haha



André

Hehe tror att Linnea inte kommer att gilla detta inlägget eftersom hon hatar André... Men är det ingen annan som gillar honom? Han är ju bara fööör söt!

Han måste vinna idol alltså!
xx Lea

free fallin

Kom hem från skolan för en stund sen så sitter och kollar på Bachelor, och väntar på pannkakor som min mamma gör. Pannkakor är typ det godaste jag vet, synd bara att man typ inte blir mätt på de. ^^

I alla fall, idag så försov jag mig i en timme! En timme! Så vaknade inte förens tjugo i åtta, vilket inte alls var bra. Hade en kvart på mig att fixa mig + äta frukost. Stressigt, och som pricken över i:t hade jag glömt packa gympakläder och fick rusa runt i hela huset, ingen bra start på dagen! + att jag hade världens sämsta hårdag, så därför får ni inte se mitt hår. ;)
Såhär har jag rullat runt idag, ledsen för att det blev en sån kass bild. :/

ÅÅÅÅHH

ASSÅ GUD, JAG BLIR SÅ FRUSTREARAD!!!!
Varför ska alltid det perfekta paret göra slut? åååh jag hatar det!

Fast det gör ju så att man vill kolla vidare, men piss vad det suger!
ÅÅH, asså jag blir jätte arg! Lite smått wierd att man blir så arg över en serie men det är sanningen.

USCH, jaa, jag behövde skriva av mig lite. Nu kommer jag säkert inte kunna sova, piss också.
Väldigt dåligt inlägg men jag behövde skriva!



Världens grymmaste serie helt klart!


IDOL

Kollar på Idol nu med min syster och väntar på mat. :)
Hampus är bäst tycker jag (hahah, hoppas han är med idag, för det har jag ingen koll på. (a))
Men sen så blir det nog inte så mycket mer uppdatering ikäll. För efter maten har jag en massa, verkligen en massa läxor att göra.

ootd

Här har ni the oufit of the day. :)
Min kära far gör mig lite mat sen ska jag iväg och träna, så det blir nog inte så mycket uppdatering försens ikväll.
Om, jag då inte slänger in något tidsinställt.. Det får ni se. ;)

Two step over the water

Förlåt för min urkassa uppdatering, jag har varit och tränat hela eftermiddagen/kvällen så det var ju tur att Linnea gjorde lite uppdatering från France! Kan ju erkänna att jag är ganska avudsjuk på henne. :)

Har precis ätit och ska strax ta en snabb dusch, sen blir det att kolla NYA GOSSIP GIRL!! Gud som jag längtat efter det! Och som pricken över i så kommer 90210 imorgon också! Hanna är lycklig! ♥
Såhär har jag rullat runt idag + mina älskade palladium och min älsklings jacka!

Min utsikt från min balkong


Inte så fel va?!

Kommer nog komma ett videoinlägg där ajg visar er mitt rum och utsikten.


Min utsikt från min balkong

 

Inte så fel va?!

Kommer nog komma ett videoinlägg där ajg visar er mitt rum och utsikten.


New in from France

 

 




I ett annat land i en annan värld

Hej alla sötisar!

 

I skrivande stund sitter jag på ett café med en kaffe brevid mig. (som vanligt när jag är på datan) Tycker faktiskt det är riktigt mysigt att se alla sitta och ta det lugnt med en drink, kaffe och en cigg i handen och dom pratar. Dom pratar ett helt annat språk så jag kan bara gissa på vad dom pratar om, men ändå har jag ingen aning om vad dom säger. Try it!

 

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var på stranden innan och solade och badade. Sedan åt vi lite och jag gjorde skolarbete och sedan drog vi inte till stan. Shoppade och nu sitter jag här och kollar runt på nätet. Måste ju hålla mig uppkopplad ;)

 

 

Blog u later ;)


WIHO

Sitter i skolan och har SO! Det är nog det roligaste man kaan haaa, gud vad jag älskar deeet! Bästa ämmnet! Fast nu ljög jag, haha.
Försöker att skriva klart min slutuppgift till ett arbete vi arbetat med och det går rent piss kan jag säga, uppgiften ska vara inne på torsdag och jag har inte ens skrivit en halv sida! Det går frammåt iallafall!
Dock vill inte mitt internet sammarbeta och ladda upp en bild så ni får en från arkivet. -.-

Jag och Linnea visar vårat sanna jag!

HAHAHA, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser dom här filmerna! Det var typ flera år sedan, vi gick i 6:an/ 7:an tror jag, hahah. Men visst är vi grymma?! ;)



.

My hands they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet.



Never say to much to the person you trust, for the person you trust, trusts another person too.

Hej alla Linneas läsare! Linneas m8 Lea är här. ;) Tänkte att jag skulle gästblogga här någon gång om dagen eller så, nu när Linnea är i Frankrike. Har inte så mycket att säga just nu mer än att jag ska till Rebecka allderles strax för att plugga matte och NO. Har en massa prov, typ 5 st på bara några veckor. Inte okej! Vi ska dricka kaffe ofc, annars somnar man väl typ?

Ledsen men har ingen bra bild på denna datorn...

xx Lea


sminket jag tog med

Isadora / silk touch H&M - 90 :- (rea)

 

Maybelline / dream matte mousse - Kicks - 90 :- (rea)

 

ELF / Blush & bronxing powder - Elf cosmetics 45 :-

 


 

MNY - My blush  - Lindex 35 :-

 

Benefit / Benetint - Benefit affär (london) - 250 (?) :-

 

 

Viva La Diva / Gekås.. - 11 :-

ELF / liquid Eyeliner - 20 :-

 

2 Maybelline mascaror / H&M - 100 (?) :-

ELF / Lip Balm Spf 15 - 35 :-

ELF / Lipstick - 45 :-

MNY - My gloss - Lindex 35

 


Sjuk

Ligger hemma idag igen och är sjuk. Det är ingen större hit kan jag lova!

en bild från en av dom bästa dagarna i sommras.

LIVE FROM FRANKRIKE!!

Hej alla söta i Sverige!

Ni sitter jag och mamma på ett internet café mitt i soliga Nice. Det är super vart och skönt här. Kom ju hit igår efter 2 dagar i bil.. Rätt segt, men det är så skönt när man ändå är framme.. Dock hade man en hund bakom sig som låter som en gris och är allmänt fuckad, hehe don't tell



Kommer komma lite mer inlägg, men annars får min älskade Hanna gästblogga. Visst är hon grym?! ♥
Saknar alla hemma!

Fake is the new real

Vi kan fejjka vårt hår, naglar, tänder, ögonfärg, solbrännan, läppar, näsor, kindben vi kan t.o.m fejjka en orgasm!

Hur kommer det sig att vi kan fejjka nästintill allt..? Varför kan man inte vara ''normal''? Är man äcklig om man inte fejjkar sina naglar långa, snygga och alltid väl manikyrerade? Är mn ful om man har blek hy?



Varför kan man inte vara sig själv nu för tiden?

Palladium

Vårens OCH höstens stora trend i år är Palladium. Det tog ett tag för mig att tycka att dom var snygga, men nu är jag helt kär i dom.

Förra sommaren så var jag med i Apflickorna (den går på bio nu ;)) och då fick vi ha Palladium på oss när vi spelade in, och då tyckte jag och min kompis att det var dom fulaste skorna vi sett. Vi trodde aldrig att dm skulle bli såhär populära, men det är dom och dom är galet snygga!
Själv äger jag ett par mörkgröna och jag fullkommligt älskar dom. :)

-

If you don't wanna tell me everythin it's fine. Just don't lie to me.


Alla vi barn i bullerbyn

Ligger i soffan och kollar på Alla vi barn i bullerbyn. Det är min absoulta favortifilm, har sett den hur många gånger som helst verkligen! Såg alltid den när jag var liten och var hos min faster, den är lika bra varje gång! Jag drömmde hela tiden att jag var med i den när jag var liten, dom hade så kul tyckte jag.

Har typ feber, ont i halsen och en massa annat, inte alls kul. Måste egentligen åka till stallet och ta in min häst, men min underbara kompis Rebecka är så snäll att hon tar in honom, så jag slipper det och kan ligga i soffan hela kvällen och tycka synd om mig själv.

Om man ändå va rik...

to die for




everytime i try to fly, i fall

Vaknade imorse och var hur föskyld som helst. Mår inte alls bra. Vädligt kul att vara sjuk den enda dagen på typ två veckor det är fint väder!

Såg nu dessutom att min skoldator är sönder, skärmen har en svart rand i sig som inte ska vara där. Det gjorde lite ont i hjärtat när jag såg det, jag gillar den verkligen. Så får väl lämna in den till datalars i skolan imorgon. :)


hej brudar!

Hej alla Linneas läsare, Hanna här igen! Ni vet, jag som gästbloggade om min födelsedag? ni som har följt Linneas blogg litet längre tag, vet att jag brukade gästblogga lite förr i tiden. :)
Jag har tänkt att jag skulle hålla er lite uppdaterade nu när Linnea den fuskisen är i Frankrike. Grymma Lea tror jag ska slänga in några inlägg här och var hon med. Jag råder er att kolla in hennes blogg, den är grym!
Linnea ville att jag skulle berätta lite om mig själv så det får jag väl göra. Jag heter i alla fall Hanna, jag är 15 år (ni fick ju läsa om min födelsedag tidagare i veckan (a)) och lever livet. Kanske inte riktigt, men jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag är ganska modeintresserad, precis som Linnea och nu när hon har klippt sig har vi samma frisyr. :O Det är lite coolt!
Jag och Linnea har kännt varann i 3 år, snart 4 tror jag.. Vi är ganska lika, fast ändå inte. På min fritid, så är jag tillmestadels i stallet. Jag har en egen häst sen 1 år tillbaka nu, men jag ska inte skriva så mycket mer om det. Jag kan säga att jag kommer sakna Linnea hur mycket som helst, hon är liksom min soulmate. Men hon kommer ju hem igen. :)
Här är en av dom få bilderna jag har på mig själv, dock har jag likadan lugg som Linnea nu. :)

The truth 2 be told

1 - Jag får panink om någon bara skriver mitt namn på typ msn, skype fb osv. Vet inte varför men det har bara blivit så jag känner mig obekväm och vill inte svara hehe..

2 - Jag går super segt. Alla klagar på mig och säger att ja måste gå fortare.. Som en gång så gick jag med en kille (killar går mega fort) och han gick seriöst 20 meter framför mig. Eller från min skola så är det typ 1 och en halv km och det tar 40 min för mig att gå..

3 - Folk klagar på mig hur jag pratar. Mina ord är fjårtis med å, coop, chilla hönd osv osv. Alla klagar haha..

The real deal, bitches!


Dessa ska finnas i min garderob inom kort!

Gina tricot 129 :-

 


Nu drar jag

See u in 1 and a half week bitches


Lär ju inte ha tråkigt i bilen

 

♥ SOLO tidning

 

♥ 3 choklad i olika smaker

 

♥ DS (nörd?)

 

 

 


Förändring

Nu är jag hem kommen från frisören och luggen är på plats. Blev super nöjd faktiskt! Var dock lite rädd när jag väl
satt där och såg Rebeckas förvånade min.. Men bra blev det iaf!

Före och efter!

Nu ska jag och Bexx sätta oss och kolla Zack & Codys ljuva hotelliv film, haha.


Spelas konstan i mina öron


1 dag kvar!

Morning snyggingar!

Är på lektion nu, men har tid att blogga lite hehe

Denna dagen kommer vara STRESSIG! Först är det skolan, sen loppis på skolan och efter det klippning sen måste jag packa och fixa inför det sista. Kan inte fatta att jag åker imorgon.. Då lämnar jag denna stad, människor, drama och all skit!


Sometimes I just can't shut up


OOTD


Svart bas linne-/Militärgrön cardigan-/Leggins


I hate that I let u down

Har precis kommit hem från skolan och nu ligger jag och tar det lugnt, men ska snart sätta igång med pluggandet! Eller så drar jag hem till Bexx och pluggar där. who knows?


Jag just nu, Sliten och räcker ut tungan.. Haha orkar inte vara snygg i cam.


I don't like your girlfriend

Sitter i skolan nu som vanligt. Torsdag morgon. Alltid lika skönt att man vet att det bara är 2 dagar kvar sedan är det helg, skönt!

Senare idag blir det att göra massor med skolarbete, riktigt segt.. Men det måst göras! Måste också packa klart det sista eftersom jag inte kommer ha någon tid imorgon. Känner att jag har massor med krav idag, hate it!



Jag just nu!


And u say hey what's your name

Blev ingen klippning idag, missade min tid. Fick iaf en ny tid på fredag istälet så får se till att inte missa den.

Orakar inte blogga mer idag dock, har sjukt ont i huvudet.. Hoppas ni förstår ♥


H&M

 

Dessa underbara toppar hittar du på H&M för endast 150 :-

 


GRATTIS ASTRID! ♥

Godmorgon sötisar! ♥

Sitter i skolan nu efter 4 dagars ledighet, men snart reser jag igen så det är helt okej ändå! Så om en vecka ligger jag och sover sedan drar jag till stranden, haha.

Idag blir det en liten förändring. Ska nämligen klippa lugg och denna gången driver jag inte med er, lovar!

Bild i repris, men det är såhär jag kommer klippa mig.



-

Only time can tell. But I'm afraid of the time and what it can say...



Bild: weheartit.

Nails

Fixade våra naglar hemma hos Bexx. Dom är dock fejjk, just like kissie
Har ett litet problem bara.. Ska det vara franskmanikyr så som man köper dom, eller ska jag ha dom i den mörka färgen? I-landsproblem..


New in

rlåt för extremt dålig bild!


@ bexx with Lea

Sitter i skrivande stund hemma hos Bexx. Kollar bilderna från photoshooten och satan vad bra dom blev!
Hittade en jätte fin tröja i stan, I'll show u later 


stan

Godmorgon!

förlåt jag inte bloggat nu under morgonen, men vaknade upp med Hanna käkade lite och chillade. Nu blir det att dra in till stan och hennes mamma kommer om 15 minuter .. STRESS!

Random bild, men hinner inte hitta någon ny. Bloggar mer när jag kommer hem. Puss


sweet 15

Okej, hej alla linneas läsare! hanna här. ;)
Idag är det faktiskt min födelsedag. Äntligen hela 15 år nu då, känns ganska chill. Eller om jag ska vara ärlig så är det ingen större skillnad då, förutom att man är byxmyndig. (tror jag? :s) och det kan jag ju erkänna att jag inte har någon större nytta av, haha. I alla fall, så tror jag att ni är nyfikna på vad jag fått? är ni inte det så får ni veta det ändå. japp!
Jag fick en moppe, kul? kanske, fast det var inte ens en sådan jag ville ha, men whatever. Sen fick jag pengar, vilket man alltid får, ganska boring men kul ändå. För man kan ju köpa vad man vill, och det är bra! Och ja, sen fick jag väl inte så mycket mer, eller jo, jag fick en burk med kakor av min faster. Mina älsklingskakor, chokladbiskvier, det gjorde min dag!

Nu sitter jag hos Linnea, vilket ni kanske redan har listat ut. Det blåser som in i 17 ute, typ halv storm.
Gud vilket trist inlägg jag har skrivit, haha. Men Linneas blogg är grym i alla fall, och jag älskar den vilket jag vet att ni också gör. ;)


BOOTS

Alla boots är från märket ASH och jag älskar alihopa! Boots är ju helt rätt i höst precis som förra hösten. Ska lätt inskaffa mig ett par boots!
Önskar dock att priset var lite lägre på detta märke..

BOOTS




Mini shooping

Akut handlade denna necessär. Eftersom jag reser på lördag och min syster tog min necessär så fick jag köpa en idag. Orkade inte leta runt i hela stan så det fick bli den här, men jag blev rätt nöjd!

Den är stor och rymlig så man får plats med mycket + att den har 3 stycken inrefack.



Den blir din för 59 kr på H&M.



Tears in heaven

Nu har jag kommit hem och ligger i soffan med gosekläder. Lämnade ju som sagt av syrran innan på landvetter, det var svårt men hon kommer ju tillbaka!
Snart kommer Bexx och Lea hit och då blir det att packa. Ikväll kommer Hanna att komma hit ooch då blir det sleepover!

Outfit of the day!



Outside.



Inside.



Detaljer och håret.

I hate goodbyes...(mobilblogg)

Påväg mot flygplatsen...

The way that u look at me

Nu bäddar jag ner mig i sängen och kollar en film. Imorgon kommer inte uppdateringen vara på topp, men några inlägg kommer det!
Ska ju lämna syster min på flygplatsen sen drar jag och Viktor in till stan och käkar lite och så ska shoppa lite.

Xoxo ♥

 

Jag kommer sakna dig och alla galna grejer vi gör!

 


what happend on the photoshoot, stays on the photoshoot ;)

Här är en liten sneekpeek på hur denna photoshoot va!


Photoshooten inehöll mycket skratt, spring, kyla t.o.m 3 tutningar
Vi sprang iväg varje gång vi hörde en slagsbil som låter mycket, men när vi väl gömt oss och insett att det inte var något så skrattade vi. Vi skrattade åt bilderna och åt alla galna grejer vi gjorde!
Kallt var ju bara mellan namnet på denna kväll. Hade ett par klackar och en kort axelbandslös klänning, nice huh?!

Här är en bild, älskar den redan! Tänk er då dom lite mer ''seriösa'' bilderna. Fy sjutton vad snygga dom kommer bli!


Tack Bexx och Lea! Älskar er ♥


-

Jag älskar dig, lämna mig inte ensam här.. ♥


Innan 2011 är slut ska detta bli mitt

mongo

 

♥ Juicy mysdräckt

♥ Maria Montazami väska

♥ Juicy väka

♥ M.A.C smink

♥ Kilklackar

 



 


I was like baby baby baby

Nu har jag vaknat till liv och är redo för dagen! Dock känner jag redan nu att huvudvärken börjar komma..
Ska snart börja packa inför Frankrike resan, åker ju faktiskt på lördag morgon. Även om det är en vecka så tills åker så ska jag packa nu, men det är för att jag kommer inte ha tid utan idag och imorgon är då jag hinner.

Från en sak till en annan. Såg dessa skor på en sida och jag bara MÅSTE ha dom! Ska köpa dom direkt när jag kommer hem!





Irene huss

Har kommit hem nu och nu ligger jag i sängen och somnar snart. Mår inte så bra så jag ska kolla film och försöka sova mig frisk!
Eftersom jag var förkyld förra helgen så tror jag inte min förkylning riktigt försvunnit så igår när jag fotades så va jag i kort klänning i 6 grader.. Not so good, men bilderna kommer bli grymma så det går bra ändå!

Lägger mig iaf och kollar Iren Huss och försöker bli frisk.


home

Nu är jag påväg hem efter en lång dag i skåne. Dagen har vart trevligt och väldigt mycket mat haha.

skulle egentligen haft photoshoot idag, men det blev det icke pågrund utav tiden osv. Och imorgon blir det inte heller någon, men vi tar det i veckan!

Bild från förra gången jag var i skåne!

 


Dulce Candy

Denna garderob, office whatever är to die for! Seriöst ge mig den!

Källa Dulce Candy.

2 bilder från skojfotot

Såhär såg jag utt igår när vi tog skojfotot. På bilden är det jag, Sandra och Boris haha sött!


I have nothing left 2 offer

Nu sitter jag i bilen påväg till skåne! Kommer vara där mestadels av dagen och har danskt nät på mobilen. Så alla som har mitt nummer smsa inte för då får ni beta mycket och jag kommer ändå inte svara :)

När man sitter i bilen med en dator och en sovande människa brevid sig så finns det inte så mycket som roar mig så camen var en bra vän!

Lekte lite i ett redegeringspogram.


Waiting outside the lines

Förlåt för mina dåliga bloggning idag, men jag var i stan. Fett onödigt men, men. smällar man får ta! Efter stan packade jag inför plåtningen och sedan mötte jag upp Bexx och Lea och det blev photoshoot. Riktigt lyckat kan jag säga! Bilderna blev riktigt snygga och jag är super nöjd dock är det inte ens i närheten av att vara klart.. Men jag berättar mer imorgon och ni kanske får en liten bild.



Imorgon blir det att åka till Skåne, men kommer ha med mig dator och blogga från mitt mobila internet så det kommer inte vara tomt på bloggen. Don't worry ♥

Home and away

Nu är skolan över och helgen är här! 4 dagars ledighet är helt okej. Ska snart iväg till stan med mamma och Viktor och träffa min syster där och ta en fika, mysigt! Bra start på helgen. Senare blir det PHOTOSHOOT!

I skolan hade vi sånt ''skojfoto'' eftersom det är tradition på skolan att 9orna får göra det. Nästan alla hade klätt ut sig. Jag hade min zipperall, nördglasögon, rött läppstift och två råttsvansar. Riktigt snyggt!

 

Tog dock detta när läppstiftet hade gått bort.


Baby can u see my halo

Morning sweeties!

I skrivande stund sitter jag i skolan och har lektion. Lanar också wordfeud, ni vet det alfapet spelet. Finns nog ingen människa som inte vet vad det är dock?! Om ni vill spela mot mig så lägg till L-liwo :)



Fredag idag då. Fett gött! Kommer vara ledig fyra dagar och sedan så gå i skolan i tre och sedan åker jag bort en och en halv vecka, GÖTT! Är trött på kalla Sverige, är trött på vissa människor, är helt enkelt trött. Trött på att vara trött..




Pw med gose

Kom nästan precis hem från en skön pw med Lea. Mysigt att gå när det börjar mörkna! Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Insåg också att sommaren verkligen är över. Inga mer sena sommarkvällar, inget bus, inga fina sommarkläder.. Sorligt faktistk! Men nu taggar vi för sommaren 2012. Undra om den kan slå denna sommaren?! Only time will tell


En mysig sommarbild av av alla kvällar. En bild som får mig minnas så mycket, men som också kan få mig att gråta..





smidigt Linnea..

Känner mig sjukt smidig idag.. Inte riktigt min tur dag kanske. Skulle göra lite toas och sätter maskinen i kontakten och då smäller det till och strömmen går.. Ensam hemma oxå! Kändes bra. Tackar gud för mobiltelefon! Ringde pappa snabbt och fick ordning på det efter väldigt många om och men. Sedan tappade jag också smörpaketet i marken massor åkte ut och paketet gick sönder. Internet funkar inte heller hemma så kopplar mobilen. Tackar ännu en gång

Nej inte riktigt min tur dag.. Men ska ta och fixa mig en latte nu och göra lite skolarbete och hoppas på att det var den enda otur jag möter idag!

Coola jag nu som pekar fingret och allt, men det behövs just nu!


Denim

En trend som jag verkligen inte förstår är denim trenden. Att matcha en jeans jacka och jeans skjorta eller jeans skjorta och jeans. TACKY! Enligt mig så tycker jag att en jeans jacka, blus + ett par jeans är riktigt snyggt, men att matcha allt i jeans är så fult! Byxor, väst, shorta, jacka osv osv. Ett demin plagg är riktigt snyggt, men att matcha verkligen allt i demin är verkligen fult.  Och sen ha en denim väska osv tycker det ser så roffigt ut.


2 much denim...




Kommer in rullar hårt

Morning bitches! ♥

Sitter som vanligt i skolan nu, men det gör väl dom flesta vid den här tiden?!

Idag skulle ju jag, Lea och Bexx ha plåtning, men så blev inte fallet utan den blir uppskjuten pga lite personliga besvär.  Börjar bli lite tight om tid, men det löser sig som allting annat. Why worry about tomorrows problem?


I can be your hero baby

Många av er vill säkert ha bild på mitt nya hår. Dock är saken så att det inte finns något nytt hår
Skulle aldrig i hela helvetet klippa av mitt långa hår! Klippte bara det slitna.

 

Har dock tid nästa vecka eftersom jag då ska klipp raklugg. Eller inte helt raklugg utan med en glipa. Tror det kommer bli riktigt snyggt! Det har jag funderat över länge och har nu bestämt mig. Känner för en förändring..

Vill ha mitt hår åt detta hållet som tjejen har på bilden under.

 

 


snart så gör jag en förändring!

Ska snart iväg och klippa mig och jag kommer göra en av mina livs största förändringar! Jag ska klippa page.. Har tänkt på det ett tag, men inte skrivit något om det eftersom jag inte riktigt vart så säker. Men nu har jag bestämmt mig!

I'm gonna do it.

Snygga Ashely Olson får stå för bilden. Bild på mig kommer senare ikäll!


I saw u, liked u, u didn't, I left, smiled and said fuck u

I can't listen 2 the best song just because I heard them and thought of u all the time. Thank u, bitch.



Astrid

Det är så att min kära vän Astrid har skaffat sig en blogg. Den var dock hemlig för ett tag sen, men nu är den öppen för allmänheten

Besök hennes blogg, jag lovar er ni kommer inte ångra er! Hon skriver om sin vardag i Shanghai, cool huh?!

länken -----> LÄNK TILL HENNES BLOGG!

Saknar dig vännen, men jag tänker tillbaka på denna sommar och hur kul vi kommer ha nästa sommar! It's gonna be awsome. Ta hand om dig och lycka till med x

Love u ♥


because I set fire 2 the rain

Här får ni en liten, liten sneek peek på hur plåtningen kommer bli. Det är dock bara en klänning och ett par skor, men usch vad snygga dom är tillsammans och hur grymt detta kommer bli!


My friends think I'm a fool 2 think that u r the one for me

Morning sweethearts!

Sitter nu helt forever alone i skolan.. Sitter i ''mittrummet'' som det kallas och det är ingen annan här och jag sitter och kollar någon skit serie. Forever alone säger jag bara..



Igår kväll så var jag ju med Bexx och vi bestämde kläder, skor och accessoarer samt vilka platser vi ska vara på. Kommer bli sjukt, är så grymt taggad!                                                                                                                                                                   

Senare blir det att vara med Bexx och Lea as usual, men jag ska också klippa mig. Hur det blir får ni reda på senare Ska också hem till Bexx och bestämma kläder och accessoarer till henne, one step closer 2 the awsomeness!

Inte min bild utan den är tagen från weheartit

 

 



Min dag startade dåligt och slutade på samma sätt..

Som rubriken lyder och som jag sagt i ett inlägg innan så har min dag inte vart bra.. Den har dock haft inslag av bra stunder.

Det började med att jag vaknade upp och hade super ont i huvudet sedan så när jag skulle gå till skolan så regnade det och blåste vilket gjorde att mitt hår blev riktigt mongo och jag fick en bad hair day. En person i min klass gjorde mig riktigt irriterad och man vill bara slå honom i hans rått ansikte när man ser honom. Små tjaffsade med en vän. I stan var det dock trevligt, mycket skratt och god fika haha
När vi skulle hem så började det ös regna och vi va super kissenödiga och sen när det väl inte regnade så mycket så självklart helt jävla självklart ser vi Mr.x..
This day SUCKED! Men nu har jag fått i mig lite koffein (därför jag fått ont i huvudet) och bexx är här så nu är zipperallen på och gott häng. Kanske inte slutar så dåligt iaf?!

 


i stan

Nu sitter jag på espresso House och fikar med Bexx. Tog mig en chailatte och en cheescake, super gott. Har kopplat upp mig på deras nätverk så det är första, men absolut inte sista gången jag gör!
Som sagt blir det bara en snabbis idag och ingen shopping.

Me right now!

 

Som jag sa innan idag så skulle det kanske bli en header plåtning, men vi får se hur det blir med en..


the way that u flip your hair

Godmorgon!

Sitter nu i skolan som vanligt. Har rätt så ont i huvudet och är täppt i näsan, känner redan hur dålig denna dag kommer bli.. Ska senare in till stan med bexx, dock en snabbis. Ta en fika och kolla någon affär. Måste hem och göra skolarbete och så är jag ju inte på topp heller.

Senare idag ska vi kanske hem tillså ska vi kanske hem till bexx och fota mig för min nya header och nya blogg
Lea har ju systemkamera och det är också hon som ska fixa hela min design! Den kommer bli storslagen, I promise!



Min förra header som Lea fixade.

Sometimes life isn't easy

The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.


ju mer dom spottar desto snabbare kommer jag blomma

Hejj sötisar!

Sitter hos Rebecka nu med suris Lea, haha

Följde med henne direkt hem från skolan och tog det lugnt, åt lite tårta och chillade på livet haha. Sedan kom Lea och vi färgade Rebeckas hår. Rött till brunt, I like it!

 

- En härlig sommarbild. Har brist på bilder och denna tycker jag är bra även om jag ser lite mongo ut haha..  Jag får iaf härliga minnen av den.


do what u want but u never gonna break me

Nu har jag skaffat mig en annan blogg. Har länge velat blogga på en annan bloggportal, men inte riktigt vågat byta. Men eftersom många av mina vänner har denna bloggportal så har jag tagit det stora steget att byta. Kommer inte avslöja vad portalen heter, men jag kommer fortfarande ha mitt samma bloggnamn.



Eftersom portalen har ofta problem osv så kommer jag vänta tills dom fixat det och sedan byta dit. Tror jag iaf kommer att byta efter jag kommer hem från nice då jag hoppas att min design och allt kommer vara klart. Hoppas att så många som möjligt kommer att fortsätta följa min blogg eftersom min statestik har gått uppåt vilket är super roligt ♥

2 cool 4 school

Sitter just nu i skolan. inte så intressant I know. Idag är det en vanlig trött måndag, samma saker om och om igen. Måndagar gör mig deprimerad så när jag kommer hem så ska jag ut på en skön pw och bara rensa tankarna. Ska gå själv med mina hörlurar och keps sedan ska jag sätta mig vid stranden och bara tänka och rensa mina tankar!


11 september

11 september 2001. Det är en dag alla minns! Det var för 10 år sedan World Trade Center föll till marken. Hela världen stannade upp den dagen. Idag var det 10 år sedan 2 plan träffade tornen och det var 10 år sedan 2000+ oskyldiga människor förlorade livet det var för 10 år sedan otroligt många polis män förlorade sina liv i ett försök till att rädda andras liv. 10 år sedan..

Vill bara att alla mina läsare skickar en tanke till de som omkom den 11e september 2001. Skicka en tanke till både de döda och deras nära och kära. Skicka också en tanke till de som överlevde, men fick skador och till dom som räddade sig själva, men också dom andra där inne.

 

R.I.P ♥



baby u light up my world like nobody else

Nu är jag hemma från brunchen. Herregud va gott det var! Efter det gick vi till willys och köpte ett flak power king, haha har skaffat mig ett beroende..



Nu måste jag iaf sätta mig och göra lite skolarbete sedan ska jag sätta på en bra film och krypa ner i sängen och sova. Är super trött.


Brunch

Godmorgon snyggingar! Nu är ja påväg till stan gör en god brunch. Kör på lockar och den rosa spets tröjan med svarta jeans och min svarta DKNY väskan, snyggt! Uppdaterar mer när ja kommer hem, puss

eyeliners

Jag har testet många eyeliners i mitt liv. Har dock aldrig riktigt funnit någon som jag velat köpa igen förens nu! Denna eyeliner gillar jag verkligen! Den är liten vilket gör att den inte blir gammal. Den ''glider'' på lätt och den försvinner inte efter 5 minuter. Det ända minuset med den är att den ''trillar'' av så att den hamnar under ögat, men det går lätt att ta bort.

Rekomenderar verkligen den här. Märket är ''viva la diva''. Den kostar verkligen inte några stora summor utan den kostar ca 20 kronor vilket får mig att tvivla på den pga priset haha

Finns att köpa i dom flesta skönhets affärer.


please mommy please..?

Något jag verkligen, verkligen vill ha just nu är en tungpiercing! Jag tycker det är så sjukt snyggt och jag vill bara ha de nu, nu, nu.. Dock så kommer mamma in i bilden och säger nej. Ska dock önska mig det i julklapp och hoppas på det bästa! Annars så blir det väl att invänta min 18 årsdag.


everything will be okey in the end. If it's not okey it's not the end

Godmorgon sweethearts!

Idag vaknade jag super tidigt. 9 på en lördag, något är fel alltså haha!

Idag kommer min farmor och hennes man. Dom ska säga hejdå till min syster som åker till Paris nästa måndag. Imorgon ska jag träffa min mammas styvmamma och halv syskon i stan för en brunch det blir samma som idag ett hejdå till systra min! Så bloggningen kommer nog inte vara på topp, men några inlägg kommer nog vara

Väldigt random bild. De är tagen i lördags då jag var på kräftskiva.

Nu ska jag fixa lite med naglarna. Xoxo


What happened?!

what happened?!



TGIF

Hejj bejbs! ♥

Äntligen fredag, äntligen helg, äntligen frihet! Är verkligen trött idag så det blir nog att stanna hemma, känner också att jag börjar bli sjuk.. Skulle ju egentligen tältat, men Bexx blev sjuk, krya på dig sweetie! Så ikväll blir det nog bara att vara hemma, ska nog ta ett skönt bad. Levande ljus, ansikstmask och hår inpackning, mysigt! Ett måste denna kväll är iaf hårinpackning, mitt hår mår verkligen inte bra nu, mycket hårspray, torr shampoo och värme på det.


Körde på mittbena idag och kors i öronen. Vågade mig på det! Va dock lite osäker innan jag gick in i salen där alla sitter på morgonen, men sedan sa jag till mig själv ''om du själv inte känner dig snygg, hur kan då någon annan göra det?!'' Då kändes det bättre!





Allt detta jävla tjaffs allt detta tjat..

''Fjortis''

Det ordet hör jag flera gånger om dagen. Jag hör det från vänner och familj. Hur orkar jag? Hur orkar jag höra det varje dag utan att bryta ihop? Okej det finns värre ord och tro mig jag har blivit kallad värre.

Om jag sminkar mig i skolan blir jag kallad fjortis, och jag fixar mitt hår blir jag kallad fjortis, om jag kollar mig i spegel och säger ''fan vad snygg jag är'' och gör en min blir jag kallad fjortis, om jag har en knut i håret blir jag kallad fjortis, om jag inte har något smink blir jag kallad fjorts. Vad fan ska jag göra för att vara normal? För att inte bli klassad som fjortis för att inte få höra ordet fjortis dag ut och dag in?



Ursäkta mig för hur jag pratar, ursäkta mig för hur jag betéer mig, ursäkta mig för vad jag gör, ursäkt mig för hur jag klär mig, ursäkta mig! Men varför ska jag ursäkta mig överhuvud taget?

Jag vet att jag inte är guds egna barn. Jag snackar skit, jag kommenterar folk, jag svär, jag är elak mot folk, jag har svikit mina vänner, jag har skvallra och jag klassas som en bitch ibland. Men jag har lärt mig att vara sån. Jag har lärt mig att bete mig som en bitch ibland för att inte bli sårad.



Idag var en sån dag. Idag vet jag inte vart jag har 2 stycken av mina vänner.

Jag har vart elak idag. Men jag orkar inte lyssna på ditt oändliga tjat om bara dig, dig, dig och dig. Det är det enda man hör dig prata om. Det du pratar om är inte roligt. Hur tror du man orkar med att prata om ditt cutt snack? Jag orkar inte med det i längden. Jag orkar inte med ditt språk eller ditt betéende, jag orkar helt enkelt inte med dig! Och folk orkar inte med mig när jag är med dig.


Om jag skriver det så kommenterar han det och jag skriver en annan sak kommenterar han det. Du beter dig illa mot mig, klart jag gör detsamma! För hur fan tror du jag orkar med?! För jag har lärt mig att man kör inte över mig. Om folk gör en sak får dom 10 gånger värre tillbaka, that's how it works.

''Fjortis''

Ja! Jag har en blogg, jag har en speciell röst och uttal, ja jag bryr mig om hur jag ser ut. Ursäkta mig. Ursäkta mig så jävla mycket för det. Ursäkta mig för att jag är en bitch, men hur vill ni att jag ska vara? En sån som tar allt, hur mår man då?





twitter

Nu är det så att jag har skaffat mig twitter! Har haft twitter innan bara för att kunna följa justin bieber och lite andra folk. Denna twitter kommer jag dock att twittra rätt så ofta på om vart jag är och vad jag gör osv osv. Följ mig!! ♥

Jag heter ''liwoxo''. Tryck på namnet för att komma till min twitter.



event

I skrivande strund så sitter jag i skolan och har möte med en eventgrupp för en loppis vi ska ha på skolan.. Det är en kille som går i typ 6an och hahahah, ja tror ja dör..

Idag är det ju somsagt skolfoto. Körde på lockat hår och snedbena!

 


shppingen

nu har jag precis tuggat i mig en nattmacka och ligger i min säng och kollar Eva & Adam. Har fixat naglarna och är fräsch inför imorgon då jag ska ha skol fotografering, därav shoppingen och prat om håret.

Detta fick jag iaf med mig hem idag, riktigt dålig bild ber om ursäkt.


Nu tillbaka till detta hår. Ska jag ha det lockat eller mitt bena?


You'r gonna catch a cold from the ice inside your soul

Kom nästan precis hem från stan. Var där med Bexx och Lea som sagt,. Fick med mig ett par svarta byxor hem som sitter bra! Äntligen, har verkligen velat ha det länge nu, hade dock önskat att det var strup rör, men det hittar jag väl snart!

Visar vad jag fick med mig hem lite senare, ska hoppa in en snabbis i duschen nu. Är sådär stan smutsig. Ni vet när man egentligen inte är ''smutsig'' utan man bara känner sig äcklig efter att ha gått bland massa folk och affärer osv. Sedan ska jag också fixa naglarna.

Testade även på att ha mittbena igår, passar jag i det?

Eller ska jag hålla mig till gamla Liwo det jag vet bäst och ha sned bena?


staden

Nu sitter jag på en bild lektion och ska göra om Justin Bieber ofc Sitter också och knaprar på lite natur godis, kunde inte vänta tills på fredag..

Senare idag efter skolan så blir det att åka in till stan med Bexx och Lea. Måste shoppa ett par knä strumpor och ett par svarta jeans. Kommer inte åka hem utan det! Kommer kanske komma upp en bloggning, måste ju testa min dator offentliget.


wtf

Nu är jag hemma och ska snart sätta mig med lite skolarbete. Ska nog koka lite te också, börjar få ont i halsen plus att det är kallt ute. Vill ju inte bli sjuk i helgen då jag kanske ska tälta med några vänner.
Senare så ska jag hem till Bexx och Lea, dricka kaffe och skvallra


Förövrigt så fick jag denna kommentaren igår.

 

Ursäkta, men vad i hela friden pratar du om? Varför skulle jag och Isa göra inlägg? hhaha skratted lite när jag fick den kommentaren..


bad day

Nu går jag och lägger mig. Detta har inte vart en bra dag! Vet inte varför, men det har vart varmt och klibbigt (hatar när det är det och man är i skolan) har haft ont i huvudet, hände en grej med en vän innan, har vart trött. Ja helt enkelt ingen bra dag. Men sedan kom Bexx hem till mig, vi bakade kladdkaka och snackade, skrattade kollade gamla bilder och hade jätte kul, Love u girl! Så nu säger jag godnatt och hoppas på att det blir en bättre dag imorgon!


vb


beige & black

beige & black



 


gråter bara i regnet

Hello sweethearts.

Vaknade rätt så tidigt i morse, hade en väldigt crazy dröm inatt hahah.. Inget jag delar av mig om dock
Ikväll blir det att gå på kräftskiva med föräldrarna, Yay.. Jaja kräftor är gott så varför inte. Har verkligen INEN blogg insperation längre. Sorry 2 say it. Käns som om jag bloggar bara för att jag måste, inget som är roligt lixom.


leo naglar och sleepover

Ligger i min säng nu, herregud vad skönt! Har tvättat bort sminket och allt också kommer snart att somna eftersom jag är så trött att jag inte vet vad ja ska ta vägen haha.. Skulle egentligen sovt hos Bexx idag, men så blev det inte eftersom vi alla var så trötta och Lea också drog hem. Vi tar det nästa vecka iaf

Jag hann iaf fixa mina naglar när jag var där, blev faktiskt rätt så nöjd med dom. Älskar bas nagellacket och det måste inhandlas! Liknar väldigt mycket Essie ''mint appel'' heter det och jag har velat ha det väldigt länge, men inte köpt eftersom det är så dyrt och jag måste spara mina pengar. Har dock tänkt köpa det på flygplatsen i Frankrike, men eftersom detta var depend så är det mycket billigare. Så bra! Och måste verkligen inhandlas snart!


@ bexxxxx with Lea

Sitter hemma hos bexx nu, idag har vi faktiskt inte omeglat så mkt..
Ska snart ta och fixa våra naglar vilket är ett MÅSTE! Måste bara bestämma oss om vilka vi ska ha vilket inte är det lättaste.. Men ni kommer iaf få en bild på det senare!



Ikväll ska jag nog sova hos bexx också, Lea ska vara med så då blir det nog att dra ut och vara lite craaazy






Forever alone Linnea..

Ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte haft en tanke på att uppdatera bloggen.. Har suttit med Bexx och Lea vid datorn hela veckan och snackat med söta, men dock rätt så sjuka killar! Men denna vecka blir det kanske bättre.

En i min klass som sitter brevid mig i klassrummet han kallar mig forever alone Linnea eftersom jag har suttit och kollat snygga killar på alla data lektioner. But I just can't stop, it's my drug! Hihi


I just can't forget u..


RSS 2.0