sanna ord!

Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren!


stan dirr!

 

Måste in till stan snart och måste ha med mig ett par av dessa snyggingar! Hög midja ett vitt linne instoppat, converse och brillor. Hello hottie!


tennis cykeltur & yoga

Hello!

Idag var det skola lite plugg när ja kom hem sen så drog jag ut för att träffa goingarna Livia och Lea ♥
Det var mycket trevligt! Lea har ju vart i NY den fuskapan så hon berättade om det och nu väntar jag väldigt mycket till ett inlägg om hennes shopping.
Spelade iaf tennis en timme typ sen blev det en ''hård'' cykel tur haha och lite yoga på stranden.. Trevligt trevligt.

Ska snart hopppa in i duschen och sen fixa naglarna. Kom också på att jag aldrig laddade upp bilderna från London som jag tog hehe. Kanske kommer någon dag! Åh saknar det så mycket vill tillbaks SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄR mycket!! ♥




mothers day

Hellllo Sweden.

Denna helg har nog vart den mest tråkigaste och mest ovärda någonsin! Har bara legat i in säng eller soffa och degat.. Aja det är rätt så skönt det också dock så får bloggen lida hehe.

Vaknade vid halv 2 idag av att min syster och hennes man ligger och slår varandra och skriker så dom låter som ett helt dagis.. Sedan var det upp och städa tills mamma kom hem eftersom det är mors dag. Älskar dig mamma ♥ (ifall du nu skulle läsa detta inlägg haha)

Så Sandra nöjd nu? Ni strula inte men ni nuddade tungor så det får räcka haha

 

Juste köpte ett par nya solglasögon till sommaren.

Glajjor inför beachen 2011. CHECK √


Systrar i Jeans

Hola.

Har inte gjort många knop idag.. Har mest suttit vid datan hehe. Har vart sjukt trött så har kollat en film. Bad Santa jag kan bespara eran tid med att säga se inte den de sög värre än en thailäns ho*a.. HAHAHAH HUMOR!

Ska fixa lite käk nu och lägga mig i sängen och kolla systrar i Jenans, Världens bästa böcker!! Så antagligen  så borde filmen också vara bra?

 

Taggar till MAX också med att Astrid kommer hir i veckan!! Kommer bli bäst!


blllllooooggg

Juste jag har ju en blogg.. haha

Vad har då Linnea haft för sig dom senaste dagarna? Chillat på livet lixom. Nä men va i stan i onsdags eller hade jag uppdaterat då? Aja shit the same. Var iaf i stan fick hem mig en bh, 4 par trosor, 2 naglacks och toffsar. Känns lite onödigt att visa.

Torsdags så chillade jag bara sönder. sov lite middag oxå. Hade sjukt ont i huvudet så slagga en stund då.

Idag har det vart skolan. Började kl 10 pågrund utav personliga skäl helt okej alltså. Sen hem bakade lite ut och träffade sandra, Robin och hennes boitoy. Skulle egentligen sovt där men blev inte så av olika anledningar..

Nu är det ett mogo på facebook som frågar om jag sover.. Man bah aa de är just därför jag svarar.. åhh idiot haha. Gud vad trevlig jag är, men är sjukt trött och orkar inte
Efterblivet inlägg, men men..



no internet..

Sorry för dålig update, men internet har inte funkat.. Strömmen gick hos oss så då gick internet och jag och min syster visste inte hur man satte på då *hehe blondiiiies*  Ska iaf snart hoppa in i duschen sen kolla desperata hemmafruar.

Imorgon blir det stan med Sandra. Och tycker så synd om Hanna eftersom hon ska lämna sin häst! Usch tycker verkligen synd om dig hanni Banni! <3



hemma

Gick hem från skolan innan, kände att jag inte mådde bra. Krampade i magen och gjorde ont, usch..
sItter iaf och hungrar ihjäl så ska gå och göra mig en toast och dricka varm oboy vid TVn, myyyys eftersom de regnar ute så får man göra sånt, hihi.

En bild från innan idag.

Typ en dagens outfit, väldigt enkel. Men det var så kallt i mitt rum imorse så låg kvar under täcket och funderade på vad jag skulle ha sen så blev den lite mycket så fick ta på mig något snabbt, men ringar hjälper i alla längen att piffa upp en outfit

Svarta leggings

Grå tunn tunika/kofta

vitt bas linne

svart stor ring och två små som jag alltid använder.

 


Lite bättre bild.

Inhandlas i veckan

Ska till stan på onsdag, då SKA dessa grejer med hem. Dock ska dom svarta grejejerna vara genomskinliga.


Egooooo boost - känn dig vacker!

Vad är smalt egentligen? Har börjar funder på det väldigt mycket senaste. Hur är man smal och hur är man tjock?
Jag har vissa kompisar specielt en som har typ forbi för att bli tjock, men ändå äter hon godis osv men ingen mat, hur fucked up är inte det?! (menar inget inget illa om du fattar vem du är)
Men seriöst om man är ''tjock, kurvig'' whatever så är man inte lika älskad känns det som folk menar. vafan är det för fel på folk? Alla kallar folk tjocka kors och tvärs, GE ER! Folk mår dåligt över det. Sure att jag kallat folk tjocka osv, men jag har aldrig ropat det efter dom.


När jag var 10/11 så retade folk mig för jag var ''rund'', wtf jag var 11/12! Jag va när på att må jätte dåligt! Jag var ute och sprang varje dag och åt inte mycket. Det som är mest sorligt är ju att jag var så liten. Och de finns fortfarande flickor och pojkar i den åldern som verkligen har svår anorexia och dör, sjukt hemskt. Som vissa modeller som har anorexia för att det är fint att vara smal. Är det verkligen lika fint att dö för att du är så smal på catwalken?! Det finns modeller som dött när dom haft visning..

Så vad är tjock och vad är smalt?





Tex i förrgår så käkade jag på donken och på pizzerian åt dock kyckling tallrik, gillar inte pizza haha. Iaf så visst jag kände mig lite ''tjock'' men det man borde tänka på är att kroppen inte mår bra. För jag vet att jag kommer ha min kropp såhär för att jag tränar och äter inte godis osv. Så var nöjda med hur ni är, ät det ni vill träna bara för det är din kropp som ska må bra! För det är inte bra att lida av fetma eller anorexia utan var så att du själv mår bra!
Men bry dig inte om vad andra tycker. ÄR du nörjd med din kropp så är du ingen borde säga till dig att du är ful. För faktiskt folk som kallar folk elaka grejer är bara avudsjuka. Tro mig jag vet jag har kallat folk dumma saker till mina kompisar och allt handlar om avudsjuka mina vänner.





Det här tycker jag PERSONLIGEN är en fin kropp. Har ni hört uttrycket ''more is less''?

Must have!!


Morning

Stannar hemma idag eftersom jag har rätt så ont i magen och lite i halsen. Lite skönt faktiskt, är otroligt skoltrött.. så går bara i skolan 3 dagar denna vecka om allt går som planerat.

Har iaf en sån här snygg remsa på min näsa nu, så snyggt! Tar bort pormaskar, fett osv. Hade så tråkigt att de är sjukt så tog denna snygga sak!



Haha vad tjockt min ansikte såg ut.

godnatt

Säger godnatt med denna awsome låt!


problem..

Det har blivit problem i Linneas värld.. Inte små problm utan stora. I like somone. Jag gillar en som  jag inte kan gilla, får gilla går inte att gilla. Det är förbjudet! Han är inte med dom jag är med och ingen gillar honom, men sen den natten så går det inte, jag kan inte få honom ut ur mitt huvud.. Om inte den människan hade sagt något hade detta aldrig hänt och mitt liv hade vart perfekt om inte han hade sagt något, it sucks! Jag är inte kär lovar, gillar bara honom.. Men de går inte, får inte hända..!


-

Godmorgon eller ska man säga godeftermiddag? aja whatever.

Idag blir det massa plugg, FML! Sen är plugget typ slut för denna termin, hur najjs är inte det då på skala ett till 10?!

Igår drog jag upp till pizzan med Johan och Robin, sen drog vi hem till Robin och sen ut igen då mötte vi Marcus så va han med. Sedan så drog jag hem och resten får ni inte veta, hih


förlåt

Jag vet att jag inte bloggat, men har en väldigt bra ursäkt, har inte hunnit. Igår var jag i stan med Sandra och träffade Victor sedan bar det av till liseberg för att kolla Veronica Maggio! Harre vad bra hon va! Sen när jag kommer kom så hoppade alla och sjöng med, sjukt mysigt dag. Idag var det road racing med pappa. jätte kul!

Dagen hade många höjdpunkter men dages roligaste måste vart Victor hahahahah. Vi var vid donken och då var det en skylt och en bil som var parkerad bakom och så går han och snackar med mig och sedan vänder han sig om och får en sån jävla käftsmäll att inte ens en människa skulle kunna ge och glider typ ner på bilen, HAHAHAHAHHA! Fatta vad jag och Sandra garva trodde jag skulle dö.


Nu blir det iaf plugga med Justin Bieber ♥


NHF

Ligger i min sköna säng och kollar Norska Hollywood fruar, haha älska norska låter så coolt!
Idag har jag nte gjort mycket. Skolan, hem bakade lite med syster och hennes kompis eller aa ja kollade mer på, hehe sedan va de ut och springa duscha och inget mer. Intessant dag?

Taggar till tusen för imorgon då det är orgentering på gympan.. Fast nä! Orgentering bord inte ens finnas de är som kurra gömma man virrar bara bort sig och sen blir man hittad, fun? Usch.. Jaja efter skolan blir det stan sen hem och chilla.



Slutar detta väldigt ointressanta och röriga inlägg med bild på Justin Bieber ♥ Haha skulle aldrig sett den filmen.. Blev mer desperat i honom...

-

Hej everyone. Dålig update denna vecka men sa att det skulle bli det!

Var i stan idag med Sandra hon träffade en människa och jag hängde med, trevligt trevligt. Fick bara med mig ett läppglans hem.

Ska nog sova nu är jätte trött eller så kommer jag se kungarna av tylösand kanske eller så sover jag. Får se

Helt ok kille asså.. Fyfan va snygg han är!! Haha tänk att vara tillsammans med honom..

pluggis

Har nästan pluggat klart för dagen, vilket är väldigt skönt! Nu blir det en lite springrunda och sen kallar duschen och sedan mysa framför desperata hemma  fruar, mys!



läste också precis på Kissies blogg om de inlägget om jordens undergång. Jag håller med henne till tusen!! Ändå folk blir jätte rädda och tar livet av sig, jag själv blir jätte rädd och är lätt skräm osv så kan inte bara dom jävla människorna som säger att jorden ska gå under hålla sin käft och inte yttra sig om det!? Åh blir så arg. dom vet inte säker om jorden går under eller inte ingen vet det så håll käften och säg inget!!








Drar mig ut nu och rensar huvudet. Kan behövas, har ont i huvudet också så bra med frisk luft och lite rensning. Kan vara därför jag har ont i huvudet.


Jb filmen

sitter med Viktor och ska kolla på Justin Bieber filmen, som jag väntat!! Skulle egentligen sett den på bio med så blev tyvärr inte fallet. Får se den hemma istället, men that's life, haha random inlägg.com! Skriver bara massa gojja typ

nu blir det iaf Justin Bieber film!!


next stop - sleep

BÄddar ner mig i min goa säng och kollar ett gammalt avsnitt av norska hollywood fruar.

 


tävling

Jag är med i en tävling på hon denna söta blogg. Man kan vinna the body shop kit. Åh body shop som är så bra! :D

Klicka på länken eller bilden för att komma till tävlingen/bloggen



överlycklig!

Såg precis att what are words finns på spotify!! Happines!
Har gjort en liten lista med sommarlåtar. Dessa ska de komma många minnen med, både bra och dåliga. Mest bra I hope!


pizza

Va precis uppe med syster och hennes kompis och käkade pizza, eller ja dom åt pizza ja tog kyckling tallrik.
Nu blir det att städa rummet sen plugga, usch! Fast sätter på en bra film eller någon serie så blir de oftast bättre.


Morning

Vaknade nyss, va och hjälpte till på min systers fest inatt till typ 3 så ja sov länge. Behövdes verkligen har vaknat tidigt varje dag denna vecka..
Jag vet att jag skulle ha lagt upp bild på mina naglar igår, men naglarna blev inte riktigt som jag ville så det blev en stark orange bara. Tänkte att de skulle passa bra nu när de är vår, men så kollar man ut och då öser regent ner..

Idag kommer de nog inte vara så jätte hög uppdatering eftersom jag ska plugga till ett prov jag ska ha på onsdag. Oups shame on me att ja inte pluggat
blir kanske en update ikväll iaf.

 

Bild tagen för ca en vecka sen, vad hände med solen, värmen och sommaren?



grillning

Blev ingen grillning idag, synd var verkligen taggad på det..! Jaja får ta de nästa vecka istället. Får bli en hemmakväll ikväll eftersom regnet öser ner. Det blir nog mysigt ändå.



Bild från förra gången vi grillade haha..

Smyckensbloggen

Nu är smyckesbloggen publicerad. Designen är klar, headern är klar och första inlägget är skrivet.
Kolla gärna in på bloggen och se om du hittar något du gillar!  :D

lndsign.blogg.se

Klicka på bilden eller länken för att komma till bloggen.


home

Kom hem för ett litet tag sen och hoppade in i duschen nästan direkt. Hatar att ha svettats och sen vänta länge innan man duschar och älskar att duscha efter man tränat hårt, så skönt!

sitter nu iaf och äter jordgubbar och ska ta och fixa mina naglar snart och kanske några smycken..? Jag kommer iaf visa upp naglarna, dom kommer blir riktigt coola. Kan avslöja att de har färgblockning. Färgblockning är ju vårens och sommarens ''hetaste trend''. Har dock intne själv använt mig av de, men de kommer nog. Vet att de lät töntigt men så är de ju.



godmorgon

Vaknade för en timme sen och ska snart käka lite sedan dra och träna.
Ikväll blir det kanske  grilla med Lea och Livia, beror på vädret.. De öste ju ner regn nästan hela dagen igår så får se hur de blir. ser iaf fram emot!

Håller också på att fixa min smyckes blogg som jag sedan kommer att länka. Där kan ni köpa smycken av mig till bra priser.



 

Bilderna blev lite efterblivna, men små smycken jag gjort!


Godnatt!

Nu säger jag godnatt för idag. Är jätte trött ändå fick jag sova en timme tidigare än vanligt idag, hehe.
Imorgon blir det åka med på pappas träning vilket är fyskarate. Brukar vara bra träning, men nu blir det att kolla något/några avsnitt av glamourama. glamourama är ju en av favorit serierna

 

Jaa kunde nu också se att min design har ändrats. Kände att jag behövde fräscha upp lite på bloggen med en ljusrosa design som passar bra till sommaren. Kommer ändra till en ännu finare och helt ny design snart!

funkade inte innan så jag blev jätte arg och mailade blogg.se ett rätt så argt mail. Hoppas dom inte stänger ner min blogg för att ljuga.. (sa att min design inte ville ändra sig)

 


Youtube

Hej alla! Nu är jag tillbaka, har ni saknat mig? Klart ni har, I know för alla i min skola vänner osv har frågat när ja ska öppna bloggen osv. Nu gör jag de Komme dock försvninna denna vecka igen med gästlösen igen för jag har massa prov denna vecka som kommer och det är dom sista proven som jag kommer i ha 8an SJUKT SKÖNT!! Så då kommer jag blogga som vanligt igen :D




Nu när spotify inte funkar längre så lyssnar väl dom flesta på youtube och då va de vän på fb som frågade hur man la in ett youtube klipp på bloggen utan att man behöver gå in på youtube.


välj en låt du vill ha. Sedan under det trycker du på ''bädda in'' och kopierar koden som kommer upp.



Sedan öppnar du upp ett nytt inlägg och skriver de du vill. När du är klar så kollar du på högra kanten under inläggs ruan där de står  ''ändra redigerare'' tryck där.



Då kommer det bli såhär och sedan gör du som jag beskriver på bilden.



RSS 2.0