clothes

Tkr detta va fint ändå!
Såhär kommer jag rulla när de blir vår iaf.
Allt kommer från gina 

plugg

Har precis beställt hem massa grejer från nätet dock är de pärlor. Hade gillat de mer om de hade vart kläder ..
Ska snart sätta mig med lite plugg och efter de ska jag sätta mig och mysa med en film och kladda kaka med glass , hihi. Ibland kan de va mysigt när man är sjuk.

Som ni kanske ser har jag redan fixat en ny design och header. Gillar faktiskt hur min blogg ser ut nu. Fick dock ta en gamal header eftersom de nyaste headern jag har va svart så då hade de sett helt fucked up ut! Men , men de är bara temporärt.


Mean Girls

Är sjuk idag vilket betyder att jag är hemma från skolan. Har precis kollat klart mean girls, seriöst världens grymaste film helt awsome är den!!

Ska snart upp till min skola och hämta lite böcker så jag inte hamnar allt för mkt efter, vilket man lätt gör när man är sjuk..

Kan berätta lite om i helgen nu när jag ändå gör ett inlägg (:

I fredags va de skola , träning och sen så blev de att vara med Camilla och Viktor mycket trevligt!
I lördags blev de att jag va med Camilla och hon sov här , haha tog massa flumm bilder som  jag kanske lägger upp några bilder av. Viktor kom på kvällen oxå.
Söndags blev jag sjuk , buhu ... Gick iaf till kyrkan i 1 och en HALV TIMME!? och sen så blev de att vara med Josefin på kvällen.
Har vart en mkt bra helg enliget Liwo

Btw tror jag kanske ska göra så min blogg blir lösenords skyddad i någon vecka framöver , eftersom jag ska fixa en helt ny och fräsch design och header osv. Gillar verkligen inte hur min design ser ut nu.


omg it's a update :O

haha tycker min rubrik va mycket fin (a
Iaf så ska jag göra ett inlägg med ett inlägg med lite hjärna bakom vilket man inte riktigt ser i min blogg allt för ofta haha.
Jag såg nyss en reklam på MTV som handlade om att en tjej kom som va jätte mode inriktad osv och skulle hjälpa några Svensson tjejer med utseendet för att kunna ragga/få sin dröm kille. Jag tycker dock att man inte ska behöva göra de, ändå om han inte gillade dig innan ska han inte gilla dig bara för du ser annorlunda ut, visst jag är rätt ytlig men vem är inte de? Jag erkänner jag kollar först på utseendet och SEN är de personligheten! Och jag har liksom försökt ändra på mig för någon kille som jag gillat, men om han inte gillar dig för den du är vad är han då för kille som inte älskar dig för hur du ser ut.
Men tillbaka till programmet. Liksom om han inte gillade dig innan för hur du såg ut, liksom när du tvättat av dig sminket tagit av dig kläderna då är du ju fortfarande likadan som du va innan, right?
Iallafall jag tycker att de är rätt fel att göra ett sånt program..

Omg jag kan va djup i know 



sorry

Jag måste ha en bloggpaus! 

Jag har sjukt mycket i skolan så jag hinner knappt göra något lägre i mitt liv.. Seriöst jag har spanska prov på onsdag, glosor till imorgon So inlämning tills på torsdag, svenska inlämning till nästa vecka teknik & matte prov nästa vecka.
Ja som ni ser så är de väldigt mkt.. Så måste tyvärr göra en bloggpaus så jag inte känner att jag måste uppdatera massa, men jag kommer nog tillbaka inom kort så sluta inte kolla bloggen för kommer nog uppdatera nästa helg I guess? :D
Ibland tror jag att mina lärare vill ta livet av mig, lixom jag har inget privat liv längre. Liksom jag kommer hem äter pluggar äter middag datan lite sova. KUL?

inneandy

Nu ska jag börja fixa mig lite smått, ska nämligen dra på innebandy med Klaudia och Linn, trevligt.
Dock är hallen nära mig, men de kommer ju vara 96-95 killar där. Vem offrar sig inte då lixom? 

plugg

kommer plugga hela dagen idag så kommer nog inte uppdatera så jätte mkt idag. Men ikväll blir de nog någn uppdatering (:

Dagens to do list!

- plugga

- ha ansikts mask

- fixa naglarna

- blogga



Köpte två nya ansikts masker igår som verkar rätt bra som jag ska använda ikväll 



Hemma

har kommit hem nu och nu ligger jag och tar de lugnt i min goa säng med lite sallad och cola zero (a. Me like!
Va jätte trevligt idag iaf och filmen va grym, så grym att jag sitter och kollar på den nu igen..
Dock så innan när vi skulle hämta biljetterna så trodde Hanna att hon visste vad hon gick så vi svängde in en gång för tidigt och gick bakvägen vilket betyder att vi gick om hela skiten och de tog du 30 min mer än vad de skulle gjort eftersom vi bara hade behövt gå i typ 1 min till så hade vi vart framme haha. Men lite motion är aldrig fel 

sitter på pendeln in till den stora staden...

sitter på pendeln in till den stora staden nu. Ska snart hämta ut biljetterna och sedan blir de bio ;)


vb

ÄNTLIGEN!
haha nu är min video uppe efter många om och men, men de funka iaf. De tog 1 timme att ladda upp och igår stängdes mitt Internet av hela tiden, men nu är den iaf uppe!

top 4

Som ni kanske int evet så är jag verkligen ett väsk freak, jag älskar väskor och har massor av dom!  Jag drömmer om att en vacker dag ha en full walk i closet där massa, gucci, burberry, chanel, fendi mm väskor hänga och man bara tar en. Underbart!
Här är iaf mina topp 4 väskor! :D












Nr 1 - En liten väska från gina tricot. Jätte snygg på sommaren med en vit tunika och ett par jeans shorts. Kommer verkligen att använda den iår!

Nr 2 - Oxå från gina. Tänk denna med en skinn jacka, någon topp, ett par jeans och ett par ballerina skor i sommar. Så snyggt!

Nr 3 - En från H&M, denna har jag nog använt mest av alla mina väskor, den slänger man bara över axeln till vilket/vilka klädes plagg som helst som pricken över i:et.

Nr 3 - hemligt vara den kommer från ;) Vill inte ha massa copycats liksom..
Passar till samma outfit som nr 2 och aa nästan till alla kläder passar den. har användt den mest av alla mina väskor oxå!


Det är ingen vanlig dag

FÖR DE ÄR MIN BLOGGS 1 ÅRS DAG!
Grattis http://liwo.blogg.se du har nu fyllt 1 år!
Tänk så mkt kan hända på ett år, helt sjukt!

Promise

jag lovar jag laddade upp mitt väsk inlägg igår, jag satte de på tidsinställt inlägg så jag laddade upp de, men min dator ville inte samarbeta med mig så de laddades ju inte upp såklart..!
Ligger och kollar på fame nu haha såg inte klart den igår så kollar nu.
Och lite senare ikväll blir de stan med Hanna och shoppa och sen blir de Easy A på bio, trevligt trevligt! 
kommer nog bli någon mobil blogg oxå!
Ska forstsätta kolla fame nu, så c ya bitches!


fame

Ikväll kommer jag roa mig med att kolla fame och dricka päron festis och kanske käka lite glass (a
Kvällens mys outfit ser iaf ut såhär -



Kommer nog inte bli mer uppdatering, för mitt internet krånglar jätte mkt.. Har ju lovat två inlägg, men de går inte ladda upp videobloggen för att internet avbryts hela tiden så de går inte, men väsk inlägget kanske kommer upp


fredag!

Gött med fredag, ligga bara och slappa! har tänt massa ljus och ska snart käka sushi och kolla film. Mys, mys!
Imon blir de bio med Hanna. Mycket trevligt.

Ni kommer få en vb senare ikväll och ett annat inlägg om mina favorit väskor, we like don't we?


-

Förlåt för ingen uppdatering igår, pluggade och så.. Har gjort NO prov idag ska ha spanska prov nästa vecka och teknik och matte prov näst nästa vecka.. Aja nog om plugg, antar att ni inte bryr er om min skolan!
Jaja whatever.

Ni får nog en videoblogg ikväll efter jag kommer hem från träningen. Kommer komma upp lite mer ''roligare'' inlägg ikväll oxå så nu ska jag liva upp bloggen igen och inte blogga om tråkiga grejer som jag gjort ett tag nu..


Stalker?!

Och innan i skolan så skickade Livia och Lea ett sms till en kille på min mobil som gillar mig och, sen när jag kommer hem så ringde dolt nummer och jag trodde de va min mamma iaf svarade jag och de lät precis som om att de va någon som busringde, men de va de inte!! Iaf han bah aa vad menade du med de smset du skicka innan? Och då frågade jag vilket sms? Lr aha, men de va inte jag utan de va Lea och Livia.. Han bah aa aja men de gör inget. så jag bah nä okej, men hejdå.
Man bah stalker? lixom varför ta fram mitt hem nummer när han kan ringa min mobil..?



förlåt för många google bilder, men efter jag hade laddat över alla bilder från london så har jag tappat bort min usb sladd, så får ta och leta efter den någon dag!
Ibland är jag verkligen en klant haha.


-

Ska sätta mig och plugga nu orkar egentligen inte, men måste. Kommer kanske komma upp några bra inlägg ikväll om jag orkar annars kommer dom imorgon

Usch de kommer verkligen inte gå bra att plugga nnu när jag är så sjukt trött..  haha har nästan somnat på lektionerna två dagar i rad nu när jag är så trött, hehe .


starbucks

Hello!

Nu sitter jag i min rosa london tröja och dricker hemma gjord chai latte i min starbucks mugg
Idag har jag bara tagit de lungt sen jag kom hem, ska sätta mig och plugga lite senare och sen fixa naglarna. Najs!




Muma vad gott de va! längtar tbx!!


nyårslöften!

De här kanske kommer lite sent, men iaf så kommer jag ha ett nyårslöfte som jag kmr säga till er. Jag har massa andra, men dom kmr jag inte säga! (:

Iaf ett av dom är iaf att ta hand om mig mer. 

T.ex -
ha ansiksmaska minst en gång i veckan.
Ta hand om mina naglar, skyddsnagllack inte använda nagellackborttagning lika ofta 
Klippa mig oftare och ''ta hand om mitt hår'' mer
Noppra ögonbrynen (vilket jag gör ofta)
börja ut och springa igen nu när de inte är snö längre
 

aa you name it, ni fattar saken?
liksom sånna saker som gör att man mår bra, för välmående är den vackraste accesoaren!


föralltid <3


Shopping i london :D













































'








- Jätte fin ''topp''

- leopard paraply (a

- converse

- Genomskinligt paraply som jag letat efter jätte länge!

- I love London buss nyckelring

- Justin bieber bok

- Leopard skarf (stavning)

typ VÄRLDENS bästa smink!!

- ''Body kitt''

- London tröja

- Rosa keps

- 9 par trosor

 - jätte söta och fina cupcakes :D

- Hello kitty tandborste

- Serum till håret (luktar jätte gott!)

Världens BÄSTA mascara köpte två stycken för den va så grym :D


dålig uppdatering

Jag vet, men har inte orkat igår lr  idag.. Hoppas ni har förstånde?

Kommer ladda upp vad jag har shoppat i london sedan ikväll. Så vänta i någon timme så får ni se ;)
Idag har de vart skolan 3e dagen på 2011 och jag är redan trött.. Men, men. imon blir de nog lea, livia och josefin typ? Me like! 


hemma :(((((((((:

Nu är jag hemma och jag lever! Att jag är hemma ogillas starkt, vill vara kvar. :(
De enda man kan gilla med att vara hemma är alla vänner och min sköna säng (a)

Har typ tagit 300(?) kort på resan så ni kommer verkligen få delar av den.
Men iaf de va helt sjukt jäkla awsome där, jag hade stora förväntninga, men de blev större än dom fattar ni då hur grymt de va? Älskar stade, folket & VÄDRET! man kunde gå utan jacka och i converse! sjukt skönt! Och de kändes som om folket va mkt trevligar & posetivare där så man blev mkt gladere och killarna va mkt mer framåt, lixom i sverige om man gå på stan här då om man tkr varandra är snygga då kollar man bara på varandra, men här rå glor dom först, ler och flörtar med ögat. De va lixom 5 killar som gjorde de med mig, haha två av dom va på tunnelbanan och dom va kinerse.. och en i en affär som va rätt snygg och en som va i en sån souvenir shop som sålde grejer (haha) och en på flyplatsen haha :D 

kommer visa shoppingen senare kommer nog inte ta 5 miljader år att lägga över alla bilder..



SNABB UPPDATERING- I LONDON

Hej på er ! Har väldigt dålig internet men ville bara att ni ska veta att jag har de super och vi har typ shoppat såå jävla mycket ;) Men jag behåller allt hemligt tills jag kommer hem ! ;);) Kram. <3

O9/O1/2O11

Hej allihopa ! Nu är vi iaf här i London och har de underbart! Ville bara typ säga de, men nu måste jag dra df vi ska ut i staden och shoppa ;) P Vi hörs.

omg är på väg till london nu! Iaf så är vi...

omg är på väg till london nu! Iaf så är vi i skåne bara, är påväg till danmark för att flyga därifrån. Har tagit massa bilder redan så räkna med bild bomb när jag kmr hem ;)


sorry

Som jag sa innan så skulle ni få två videoinlägg, så här är dom ett är med mig där jag snackar och ett med astrid som sagt! blir du glad nu Elisabeth? ;D ja texten blir lite smått failad, men ni överlever väl? Och kul att jag ska typ upp om 4 och en halv timme oxå.. men, men kommer iaf sova på planet. Omg kan inte fatta att jag åker idag! Fett taggad!!

mkt att göra..

Heej alla, har lite bråttom nu lr aa egentligen inte, men jag känner mig stressad men ändå så sitter jag framför datorn.. Ni kommer inte bara få EN videoblogg senare utan TVÅ! lyx? Nä men en är med mig och astrid där vi failar TOTALT och en med mig där jag sitter och snackar med mig själv som ett psyko  (:

Har dock lite att stå i ikväll så kanske att dom kmr upp lite sent, men bättre sent än aldrig, right

Saker att göra ikväll!

Packa allt
Ladda ner låtar till ipoden + lägga över dom
lägga över bilder till datan
duscha
måla naglarna


Kommer nog inte alls ta tills klockan 12 inatt, är faktsikt väldigt seg av mig hehe..

 


Min dator är seg :C

Förlåt jag inte bloggat idag, men har vart i plugget och sen har jag pluggat och sovt sen jag kom hem.. Har pluggat så jag slipper göra de i london (a haha onödig fakta!

Jag kommer nog inte uppdatera så mkt i veckan eftersom jag måste plugga och packa imorgon och så ska jag vara med Josefin :D Så kommer nog inte hinna uppdatera så mkt och jag kommer typ aldrig uppdatera i london, men kanske vi får se.

C ya bitches



Dåligt

Hej på er !
Jag har inte bloggat idag df att jag hann inte ... :/
Jag uppdaterar senare, hinner inte riktigt nu ! ;)

new

Nu är typ hela min blogg helt ny designad, jag tror jag gillar den men ska nog göra en lite bättre header..
Och FÖRLÅT lea att jag inte har kvar din. Den va verkligen jätte fin men passade inte till min design :(


Snart ska jag gå på dejt med min säng och O.C, vilket gillas! Och de känns sjukt tidigt, men har ju skola imon .. Men, men de är bara bita i det sura äpplet och göra de bästa av situationen. De är ju trots allt bara 5 veckor kvar till spotlovet (a





HANNA

HEJ! Nu är det Hanna som skriver. :)
Jag är hos Linnea nu, och vi ska se på John Tucker must die. Åååh, jag älskar den filmen. (a)
Grymt bra!

Jag tycker att ni alla ska besöka min blogg, för den är minst lika bra som Linneas, kanske till och med liiite bättre!
Hoppas ni har det bra, kram!


ny

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny design, do u like it?
Blev ändå rätt så nöjd med den, men kommer nog fixa den lite innan jag blir helt super nöjd.


Behöll ju min n/gamla header som http://bylea.devote.se har gjort och som jag älskar! :D

seeeeeeeeg

Omg vilket segt lov nu i slutet!!
Har verkligen inte orkat göra något har bara vartit hemma och degat sönder.. vill vara med Becca men ingen kan komma till varandra får la kolla om någon annan vill träffas? :D
Lite gött att skolan börjar eftersom man iaf har något att göra på dagarna och inte sitter hemma och degar. jag får alltid panik när jag gör de haha.


Aja nog med lipande bloggar mer ikväll




-

Gomorgon!

Ska vara med Becca idag, men hon vill tydligen inte svara på mitt sms så får se när jag drar dit.

Imorgon börjar skolan vilket är en STOR FUCKING FET DISS!!!! lixom vad hände med mina 3 veckors lov..?  Dock så kommer jag bara gå två dagar eftersom jag åker till London torsdag, vilket jag verkligen gillar!


TTYL ♥


Godnatt

Nu ska jag sova eftersom skolan börjar över morn, bäst att sova så länge som möjligt !
Kram ♥

Seg dag.

Idag har varit en väldig seg dag och jag antar att ni har märkt de... Internet krånglade då och då och de är min ursäkt.
Iaf, idag så har jag hängt med kompisarna och vi har haft väldigt kul ;) Och imon är de måndag och även början på skolan... igen, so not Liwo style.
Ikväll ska jag nog ta de lungt och kanske kolla på film ? mmm.. få se hur de blir.
Vi hörs nog imorgon igen. ♥
Så himla snygg asså ... ♥

Snabb uppdatering

Hola !
Jag ska dra nu igen och träffa några kompisar... hehe

Puss ♥

kyrkan

Godmorgon!

kom hem från KYRKAN(!!) Man bah, Linnea kyrkan? Men ja så är fallet..
Iaf så blir de att vara med Josefin idag ♥ underbart! Vi lät väl ta massor med wb fjårtis kort som vanligt, jag vet att ni blir avundsjuka hihi.

Väldigt tråkigt inlägg, men live with it



Har inte min dator utan min gamla så ni får se gamla goa bilder..


ojojojo

glömde visst att lägga upp veckans blogg igår, men ni får de nu iaf  
Så veckansblogg blev, trummvirvel..

Amandah! Grattis :D


Hej dâ.. igen

Som jag sa pâ förra inlägget, jag drar nu. Ville bara säga hej dâ igen ;)
Jag är lite konstig ibland... hehe ♥



hehe

Hola!

har lite bråttom nu. Ska fixa mig sen ska jag möta upp Camilla och senare dra till Joline.
Kommer nog bli lite seg uppdatering, men jag ska försöka göra mitt bästa  

haha Astrid hade gjort en väldigt fin bloggrape innan, dont u think?




Bloggraped

Okej .. De va inte Liwo som gjorde föra inlägget .. Sorry. Men assâ det som är skrivet under bilden var ändâ ren fakta ;) ♥ Aja, bloggar mer senare.

Trâkig uppdatering

Hej bloggen !

Just nu sâ gör jag typ ingenting.. Ska snart ut, tror jag, och träffa nâgra kompisar :) Jag har ingenting att säga, sâ det här inlägget är ganska trâkigt och ointressant, men de räknas väl som uppdatering, right ? ♥
Jag ska se om jag hinner slänga in nâgot ikväll, annars fâr ni leva utan ... ;)



Visst är hon snygg ? ♥
Världens bästa ju ;)

dessie

Förlåt för ur usel bloggning, men har gjort massa annat och så har jag inte heller haft tillgång till dator..

nu kommer jag låta som en skvaller blogg. Men, men alla gillar  vi lite gossip, right?
Va inne på dessies blogg nyss och såg en bild där hon hade en ring på VÄNSTER RINGFINGER och om man har en ring på vänster ring finger så är ju de en förlovningsring. Så frångan är han dessie gått och förlovat sig? De är ju en vanlig slät guld ring. och de är ju inte så jätte ovanligt att ungdomar förlovar sig nu förtiden. 

  Kolla på vänster handen hon har där nere vid byxorna, tror ni hon har förlovat sig?


Godmorgon

Hej alla !
Nu är jag uppe pâ mina tvâ ben! Vet inte vad jag ska hitta pâ idag men de fâr bli nâtt roligt i alla fall :D Hörs lite senare ...
Kram.

Ibland får man till de ;D



hehehe ni kanske inte ser hela, synd om er ;)

L 2 the EA <3

Nu är jag hemma och sitter och chillar framför datorn. Funderar på att ta mig en macka, åt där men är ändå hungrig jag är hungrig hela tiden, haha intressant fakta?

Som ni ser så har jag fått en ny header som jag verkligen gillar :D Så en FET HISS till både headern och headerns skapare!  som är inte mindre än lilla lea ♥

Bloggar mer imorgon eller kanske senare ikväll?


Ibland får man till det på bilderna.. ;)


släktträff

Idag blir de en släktträff åker härifrån vid 2 tror jag, och vet inte riktigt när jag kommer hem, men de kanske blir någon uppdatering ändå? Får se.


Sen vet jag inte om jag ska byta header tills jag gör en ny, med samma bilder med lika dan som jag kanske har nu? Säg vad ni tycker för jag vet inte riktigt hur jag ska göra?
Haha gud jag kommer ihåg dom här bilderna, den första tog jag när Liwo bloggen precis hade ''startat'' och den andra tog  jag i början av min fjortis tid. Gud jag kommer ihåg den dagen så väl!
men de tar vi en annan dag

   Den här eller den jag har nu?


HAHAHAHAHAHAAH

Fy vad rolig! kan verkligen inte sluta skratta. Seriöst! and IIIIIIIII *ohfock* HAHAHAHAHAHAHHA

2010

Nu är de så att jag ska göra ett sånt här JÄTTE roligt test som ingen egentligen bryr sig om men som man vill läsa ändå (a) och sen så har jag aldrig gjort de på bloggen innan.
Men en liten ''sammanfattning'' om 2010.

UNDER 2010

Har du gråtit? - Ja det gör väl alla
Har du skrattat? - Om jag gjort, haha ;)
Har du sovit i tält? - aa
Har du sovit under bar himmel? - yess:D
Har du varit på Gröna Lund? - nepp
Har du varit på Liseberg? - ja
Har du varit utomlands? - ja haha i danmark, har faktiskt inte rest något i år.. :(
Har du varit i en annan stad? - ja
Har du bott hemma? - Ja det har ja♥

UNDER 2010

Har en vän dött? - Nej ingen har dött tack och lov
Har en vän sökt tröst hos dig? - Ja
Har du sökt tröst hos en vän? - jag är inte den typen som gråter framför folk lr visar mig svag..
Har du sovit över hos en vän? - Jaaapp
Har du varit kär i en vän? - nej inte kär men gillat
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - ja ♥ 

UNDER 2010

Har du pussat någon? - yes sir
Har du hånglat med någon? Jao
Har du varit tillsammans med någon? -nopp
Har du varit kär i någon? - njaa
Har du sovit med någon av motsatt kön? - joo 



NÄR HAR DU SOM MEST..

Gråtit under 2010? - typ aldrig?
Skrattat under 2010? - hela tiden :D


DENNA MÅNAD.. 
Har du varit kär? - nja
Har du kysst någon? - typ
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Jaa
Har du skrattat? -ofc :D
Har du gråtit? - haha aa på en film (a
Har du varit glad? - Jaapp
Har du varit ledsen? Lite

NÄR..

Grät du senast? - i förrgår på harry potter  
Skrattade du senast? - innan
Duschade du senast? - imorse
Lyssnade du på musik senast? - typ 10 min sen
Hade du kul senast? -igår kväll

VEM..

Kysstes du senast med? vill du veta va ;)
Kramade du senast? - Lea tror jah
Pratade du i telefon med senast? - mamma
Fick du sms av senast? - Emil

ÖVRIGT, VAD/HUR/NÄR/VEM..
Hade du tråkigt senast? just nu och idag :(
Kommer du ifrån? - Sverige
Heter? - Linnea
Hur gammal är du? - 14 men 15 snart (a
När fyller du år? - 23 feburari
Tycker du om någon just nu? - Jaa, det finns många jag tycker om
Jag samlar på? - Skor, väskor och kläder ;)
Gröna eller röda äpplen? - RED!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Jag brukar hålla de inom mig lr så säger jag de när vi är med varandra..
Vilken tid gick du upp idag? - kvart i 10
Har du sovit i din egna säng inatt? - yess
Har du sovit ensam inatt? - nej sov med min katt :D
Har du strumpor på dig nu? - aop
Hur svarar du i telefon? - hallå, cha cha, aa de är gud osv :D
Vad ska du göra imorgon? - släkten ^^
Var vill du bo när du blir stor? - NEW YORK!!
Vad vill du bli när du blir stor? - polis!
Är det okej att gråta? - ja varför skulle de inte?
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommaren, då är man helt klart lyckligast
Skulle du göra om du vann en miljon? - SHOPPA!! typ resa och ge pengar till mina föräldrar :D
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? -vad räknas märkes kläder som då?  typ bik bok eller GANT?  de är frågan ;) nä men de spelar la ingen roll.
Har du piercing? - ja, tre i öronen och i naveln (a)
Har du tatuering? - Nope
Vill du gifta dig? - om jag hittar den rätta!
Vill du ha barn? - nej!
Solar du ofta? - På sommaren jaaa. Skulle aldrig klara av attt sola solarium eftersom jag har cellskräck! 
Är du bra på att laga mat? - om de är koka pasta så är jag mäster kock ;)
Gillar du att dansa? - Jaaaa, love it!
Hur vig är du? - nja så jag klarar mig
Vilken är din favoritglass? - BEN & JERRY! <333333
Tror du på ett liv efter döden? - har inte tänkt på de riktigt?
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Både och. Det går i perioder. 
Vilken ögonfärg har du? - blå
Vilka hårfärger har du haft? - den jag har nu,kastanje brunt och brunt.
Är du beroende av något ? - ja tuggummi om man inte tar typ vänner osv (:
Senaste låten du hörde? - whats my name
Brukar du bädda sängen? - ja jag gör de faktistk varje dag ;)
Har du kysst någon under den senaste månaden? - yess
Vad var det senaste du sa? jo de har du faktiskt, trust me ;)
Saknar du någon nu? - Ja det gör jag


RÖSTA RÖSTA RÖSTA !

dom 5 som går vidare till att bli veckans blogg är. Så nu får ni rösta på vem ni vill ska bli veckans blogg! Ni får rösta en gång på er själva! Ni kan rösta tills torsdag kväll-fredag morgon :d

http://tiepamandahh.blogspot.com/
http://bylea.devote.se/
http://bleemo.blogg.se/
http://fashiontwisted.blogg.se/
http://yylvas.blogg.se/

Jag ville verkligen välja alla, men, men bättre lycka nästa gång :D<3


secrets about Linnea!



Jag har rätt svårt för att bli kär och jag kan inte säga jag älskar dig till någon som jag bara är på g med..
Om jag är på g med någon då tar de typ jätte lång tid innan jag blir kär, eller iaf vad jag tror lr så har jag kanske bara träffat fel killar?
Och de va en kille som jag va på g med i sen sommaren och han skrev jag älskar dig, jag kunde verkligen inte skriva de tbx.. När jag läste de så stängde jag smset och typ kasta iväg min mobil.
Kanske är lite känslokallt med sån är jag!  Egentligen tycker jag att de är bra eftersom då blir man inte kär i vem som helst och träffar ''skithögar'' lr får sitt hjärta krossat titt som tett.


morning

Godmorgon!

Vakna för typ en halvtimme sen alltså vid kvart i 10 *stolt* De är ju typ de tidigaste jag har gått upp på mitt lov lixom   Ikväll ska jag somna tidigt har jag bestämt! Måste verkligen ställa om dygnet.. Men har ju en vecka på mig så de löser sig nog.


Idag blir de josefin och en till och senare blir de nog becca :D♥ Linnea like igen!
Och juste de har typ kommit 1 decimeter snö, viket linnea hatar! Usch hoppas verkligen inte att de kommer mer och att de blir som förra året.
 Nu när snön smält och man började tro på att de kommer bli vår tidigt i år, men nej nej varför skulle de göra de..?




Bild från google, sitter fortarande inte vid min dator. Så google bilder och bilder ni redan sett får de bli tills min dator är fixad! (:


Fairytale

Sitter och lyssnar på en AS grym låt, haha. De är SHREK! :D DEn är as grym!

Idag blev de inget med lea eftersom vi ''gick om varandra'' men jag fick städa mitt rum, fast jag orkade inte så jag digga musik istället och typ fjanta mig, haha.
ikväll drar jag nog ut med tini och josefin vilket jag gillar ♥

Och glöm inte veckans blogg, jag avslutar den imorgon så ni kan rösta fram en vinnare! :D





Den as gryma låten!

jag har raderat ditt nummer, jag har rader...

jag har raderat ditt nummer, jag har raderat dig på internet, jag har raderat dina bilder jag har raderat dig..!


hehe

Hello!

Blev inte mkt uppdatering igår, men min mobil dog och jag hade inte gjort några tidsinställda inlägg så därför blev de väldigt dålig uppdatering! Men, men. Jag hade iaf jätte trevligt, först gick vi på stan fick med mig två tröjor och sen åt vi på en tapas resturang, seriöst man fick typ tre rätter lr mer men jag tog tre och de va inte alls mkt på dom men jag dog nästan så mätt var jag, man bah omg! Och filmen, puuh vi ska inte ens snacka om den.. De va en av dom bästa Potter filmerna asså! Längtar tills den andra kommer ut!


Iaf Idag ska jag vara med Lea och josefin ♥ Me like! De kommer iaf bli mer uppdatering idag än vad de har varit dom andra två dagarna  


Godnatt

Godnatt allihopa !
Jag är väldigt trött, har gjort väldigt mycket idag. Vi hörs imorgon igen och juste, jag mâste fâ tag pâ uppdateringen ordentligt nu. Men det ska jag ordna ;)
Kram ♥
(ni fâr tyvärr ingen bild idag därför att jag är inte pâ min dator ... Jag ordnar det ocksâ. Jag lovar ♥ )

(:

Jag vet allt och de jag inte vet, det tar jag reda på!

c ya

Nu rullar jag in till stan, blir  nog någon mobil blogg ddärinne.
Hoppas ni får en bra kväll alla :D


fel

det testet jag publicerade igår, blev väldigt fel!!
De var inte mina svara utan jag hade kopierat de och skulle spara de i utkast, men jag fick lite bråttom och klicka fel! Men, men så de va inte mina svar utan publicerar de senare

Godmorgon föresten! (:
Idag blir de nog att vara med min josefin, me like! Och senare ikväll drar jag in till stan och kollar bio. Harry potter, den senaste. Har ju inte sett ännu.

Glöm inte anmäla er till min veckans blogg! :D



Sitter fortfarande inte vid min dator så de får bli en tråkig bild som inte ens har med inlägget att göra och som ni redan har sett!

 


VECKANS BLOGG!

Nu kör jag igång en veckans blogg!!
allt du behöver göra för att vara med är att -

kommentera - jag är med, glöm inte din bloggadress!
Sedan är du med, lätt som en plätt!

Jag väljer sedan ut cirka 5 som får vara med och tävla :D
Lycka till! ♥


-

FÖRLÅT!! Min uppdatering idag har sugit riktigt hårt! Men har varit med Camilla typ hela dagen. Så har inte haft ohh jag måste blogga i huvudet hela dagen, men jag har faktiskt haft lite dåligt samvete :(

Iaf så kom Camilla hit vid 12 och vi målade naglarna och snackade sedan drog vi upp till coop och köpte tuggummi och sen kolla vi O.C, riktigt trevligt!
har ju inte träffat henne sen jag fick jullov..

sen har min laddare till min data pajjat så den funkar inte for the moment, stackars min bebis :( Men ska fixa en ny laddare så den funkar snart! så jag kan blogga som vanligt igen, we like, don't we?





Sitter vid min systers data därför får ni se en redan sedd bild.


I know...

Hej bloggen !
Jag vet. Jag sugger pâ uppdatering. Har haft en hel del att göra. Dâlig ursäkt, jag vet.. Va ska man säga ?

Veckans blogg?

Ska jag ha en veckans blogg? JA/NEJ
skulle ändå vart kul att ha de, får tänka på de. Svara gärna om ni vill lr inte vill


the outfit of the day

De va VÄLDIGT lägesedan jag gjorde en dagens outfit därför får ni en outfit idag.
Hade tänkt att jag skulle göra de minst en gång i veckan, då blir ni glada right


London

Som ni kanske vet så åker jag till london om 13 dagar!!  Asså omg fattar ni? Ska bli sjukt kul och mysigt!
ska ju gå på musikal Mamma mia, och shoppa sönder, här är iaf en lista om vad jag vill/måste göra när jag är där.

Saker jag måste göra i London.

Dricka starbucks
Shoppa på Victoria's Secret
Fota med en vaxdock
Shoppa upp alla mina pengar
åka sån guidad tur (stavning)

Och massa mer! Kommer dock inte uppdatera där, men jag kommer såklart ta MASSOR med kort och uppdatera när jag kommer hem.

  Lixom hur gott ser inte detta ut?
 + LIWO ;)

seeeg

Sorry för seg uppdatering, men har inte orkat.
Har inte gjort ett skit idag är så slö, seg och trött från igår lixom.
imorgon får jag ta och ta tag i mitt lov och utnytta de! inte sova bort hela dagen..

Blir lite uppdateringar ikväll iaf (:
Tråkigt inlägg utan bild, men ni får klara er ändå.


GOTT NYTT ÅR!

på er!
2011 ska bli mitt år har jag bestämt, de här året ska vara GRYMT!

Inte uppdatering i morse, men vakna för typ 10 minuter sen, hehe. Somna vid 5 därför vakna jag så sent, känns fett onödigt, men jaja..

TTYL <3


GOTT NYTT ÅR !

Gott nytt år gott folk ! ♥
Jag glömde redigera bilden så egentligen blir de " 2011, here we are" !!

RSS 2.0