Breakeven

Nu sitter jag och lyssnar på breakeven, äter och ska snart sova. Upp tidigt imorgon... Kmr uppdatera mer imorgon, men har inte riktigt orkat blogga och har verkligen inte haft tiden att blogga, för jag sätter faktiskt skolan förre blogggen sanningen svider I know, nog om de.

Ska ta kort på gårdagens inköp senare kankse så kmr de upp imon. Kanske, men bara kanske blir de ett videoinlägg imorgon oxå, som förlåt jag inte bloggat h3h3h3.


C ya

Nu drar jag iväg till skolan, uppdaterar kanske mer ikväll


Inläggggg

Jag har inte bloggat på några dagar nu, man kan säga att de har varit som en bloggpaus. de gick dock inte så bra eftersom man får ett sug efter att blogga. Medans ja inte har uppdaterat så har jag levt livet, haha nä men jag har bara tagit de lungt typ varit på liseberg har oxå hänt.

Iförrgår när mamma kom hem från Frankrike efter en veckas tid så kom hon hem med världens finaste pircing! en cocco channel über fin verkligen, har velat köpa den, men har aldrig fått tummen ur så jag blev jätte glad :D



Inte världens finaste bild...

Lisebergs inlägg kmr senare. Och idag ska jag in till stan så uppdaterar
kanske lite mer när jag kmr hem?


sitter och väntar på bussen. Ska ju in och...

sitter och väntar på bussen. Ska ju in och bowla med hanna så uppdaterar la mer när jag kmr hem ;) TTYL!


?

Kollar svenska New York fruar! ska sova sen och uppdaterar lite mer imon ska sen in till stan och BOWLA :D

Kvällens tanke -  har man pengar i överflöd om man kan anställa någon som gör MAT asså grönsakerm kött osv, till sina hundar...?




en dag sak jag bo på Manhattan ha pengar i överflöd och massa väskor!

Så sorlig!

Den tjejen vid 1,33. Så söt. de va där jag börja lipa... - Daddddddi. -Hi daddi -i´ve missted you. - I love you. Ofta inte sorligt?

-

Gooday!

Förlåt att jag inte uppdaterat, men har varit med Camilla. Vi har spelat in roliga videos och pluggat, de va faktiskt lättar och mysigare att plugga med en kompis, tips till alla!  Så nu ligger jag och kollar disney och tar de lungt. 

Fick nyss ett sms från Camilla oxå att hon har glömt sin BH och hon har på sig min... Fråga inte varför, haha.

 



Camilla + Linnea 4 ever!


Idag är de ingen vanling dag!

För de är Hannas födelsedag ♥


VMA

SItter och glor på VMA på MTV! FIFAN VAD BRA!!! årets händelse på tv typ! Asså seriöst en dag sak jag stå där och kolla upp på eminem, I promise you.


Konfa

Gomorgon!

Idag kmr jag inte uppdatera mer än typ 1-2 gånger för jag ska på konfa grej från 2-7 så de är ju hela dagen, men ni överlever väl?  

Nu sitter jag iaf och kollar Zack och codys ljuva havsliv, hihi jag är en tönt (a)  Är jätte sugen på att spela sims, men då finns ju risken att jag inte kan slia mej därifrån och missar bussen och konfan haha lyckat?


glöm inte!

Glöm inte min tävling på bloggen! Ni hittar inlägget

HÄR


Allt ni behöver göra är att skicka en kommentar som säger ''jag är med''


Fasnat!

Nu har jag suttit och spelat sims i typ 3-4 timmar... Hehe. Man kan verkligen inte slita sej. Men jag tog mej lite tid och satte mej vid mmin andra dator och bloggade, som en sån bra bloggerska jag är!

ska snart sticka och köpa mat, sushi såklart. Bloggar mer sen, om jag lyckas slita mej från simset så klart


secrets about Linnea



 Jag älskar hösten!

Seriöst de finns ju ingen årstid som är så mysig som höst! De är lite kallt men inte -20. Man använder mysiga halsdukar, stickade koftor, mössor de är så mycigt och sen så tänder man levande ljus. SÅ mysigt!


Shoppa


Detta är lite vad som står på min shoppinglista, måste åka in med mamma har inga pengar ^^


HAGEL :O

Godmorgon!

Idag regnar de som fan och de har t.o.m HAGLAT! helt sjukt. Men de är mysigt. Ska inte göra något idag så ska sitta och spela sims *hihi* har inte spelat de på åratal känns de som. Gud vilket oitressant inlägg, men, men live with it

sims-2_52

regn!

Nu har Camilla gått och jag funderar faktiskt på att hoppa in i duschen sen slagga, är sjukligt trött... Kanske sätter på O.C oxå.

Jag vet att min uppdatering har sugit rumpa dem två sista dagarna, men har inte varit hemma, haft mkt med skolan och helt enkelt inte orkat. Men de ska de bli ändring på igen!



Jag måste verkligen åka in till stan snart. De här är en grej jag måste in handla! De är ju ett måste iaf nu när de är så grisigt kallt ute.


-

Nu är jag med Camila Vi sitter vid datan och ska snart kolla Camp

Vi hade friluftsdag i skolan idag de va grisigt kallt och regnade och grisitgt kallt! HATAR ATT ÅKA DIT!!!!
Själv klart åkte jag i min rosa mjukisdress *SO LIWO STYLE*


kungarna och skåne!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa naglarna och kolla kungarna av tylösand och skånefruar med chai latte! AWSOME.

TTYL


?

Seriöst jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mej imon... Tror de blir något av dessa tröjorna? Får se. Hittar ju inget snyggt. Jag är verkligen i stort behöv av att dra in till stan!



Home

Hello ♥

Nu är jag hemma och är klar med min so oxå! Gött. Så nu blir de datan vilket vi gillar! O


Imon så är de skolval och jag har verkligen zero idé om vilket parti jag ska rösta på...
Är inte så insatt i de, hehe. Men om man lever i en rosa lite bubbla så vet man inte så mkt om de  Och så ska jag ha skolfotto imon oxå och jag vet inte vad jag ska ha på mej... PANIK!!!



är påväg till ett möte just nu sitter och ...

är påväg till ett möte just nu sitter och väntar på camilla. Bloggar iaf mer när jag kmr hem och efter jag är pluggat klart...


Goooodnatt

Hahaha ska faktiskt gå och lägga mej typ nu ^^ orkar inte vara upp längre och har inget att göra, har läst igen alla bloggar som jag brukar läsa finns inget roligt på fb lr bdb så ja


godnatt bloggen ♥

     inlägget hittar ni HÄR

Och glöm inte min tävling ni beöver bara kommentera sen kan de bli ditt ;) 

Lip Plumper

Jag kom på att jag skrev aldrig om den Lip Plumper jag fick hem... Nu får ni iaf ett inlägg om de!

Före!



Efter!



Den fukar bra, de sticker lite i läpparna när man tar på de och de luktar skit. Förstr verkligen inte hur man kan tycka att de luktar gott? som sagt de sticker lite i läpparna i någon minut sen så känns de inte, läpparna blir större inom 2-3 minuter.
Går att beställa hem HÄR. Dock vann jag ju min.


TÄVLING!!

Nu är de så att jag ska ha bloggens första tävlig! Det ni tävlar om är ett halsband Värde 100 kr.
Tävligen pågår tills den 20 september alltså en vecka.



Allt du över göra är...

♥ skriva en kommentar ''jag är med och länken till din blogg''
♥ Om du har en blogg länka mig och detta inlägget.
♥ Sen var det klart!

lätt som en plätt.

Dagens outfit och accesoarer



Gårdagens köp



♥ Svart bas linne - Gina 99 kr

♥ foundation - Kicks 120 kr


I rymden finns inga känslor

En liten recention om filmn som jag såg igår.
Den va verkligen inte så jag trodde den skulle va. Verkligen inte värd att slösa 90 spänn på! Man skrattde typ 5 ggr i hela fimen och små fnissade lite inbland.
Den handlade ju om någon kille som hade nån sjukdom och tålde inte när folk tog på hnm. Han bodde hos sin bror i en tunna typ. Och hans bror och hans brors tjej gjorde slut och då skulle han fixa en ny brud till hnm! Ungerfär de den gick ut på...


Måste inhadlas!



♥ concealer

♥ eyeliner

♥ sminkborstar




kungarna av tylösand

I fredags såg jag ett program som paulina hade rekomenderat. Och fyfan va dåligt de va och de är just därför jag ska kolla! De är dock likadant som jersey shore så de svenska jersey shore. Men vem vill ens va med i ett sånt program? Lixom ha sex i tv oxh supa sej full för pengar, visst rätt najjs säkert, men ändå?
'' ahh de är du som knullade den bruden i tv och samtidigt gjord peace tecknet'' Lixom come on...



-

Nu rullar jag in mot stab, mobil bloggar när jag är där inne!

Kmr oxå starta n tävling ikväll lr imorgon :D


haha

'

Hahah jag oxå sandra har inget liv... dålig bild, men skaffa glasögon om du inte kan läsa!

I rymden finns inga känslor

Godmorgon!

Kollar på american pie igår kväll så jag orkade verkligen inte uppdatera *hihi* Men gud va dom filmerna är B...
 Men ändå så roliga.

Iaf så i eftermidda ska jag och Hanna in till stan, vi ska kolla på bio. Vi ka se i rymden finns inga känslor den verkar ju lite små rolig ^^ Och så ska vi käka SUBWAY ♥



Foundation


Jag måste köpa en ny foundation, de ska bli en av dom här! Jag har redan en foundation hemma, men de va inte så bra så använde typ halva ^^ Och nu är den gammal!
Iaf en bra foundation är ett MÅSTE. Iafa nu när de börjar bli kallt. Då kan man använda puder och foundation så man jämnar ut huden. Lr aa vad annars skulle man ha den till?

Stan nästa


I know

jag har inte uppdaterat idag, men seriöst jag har verkligen inte gjort något idag...

Har haft blogtorka idag så ni hade bara fått massa B inlägg ändå! Kmr antagligen inte uppdatera så mkt ikväll heller, men live with it


Sminkvideo

Gud jag älskar verkligen att kolla på sminkvideos! Här är en tjej som är JÄTTE duktig på smink. Jag har följt henne på utube ett tag och är lika fashinerad varje gång.


hola

Ligger och kollar på Jonas och gosa med min katt. Förlåt att ja inte har bloggat, men som sagt har pluggat som fan, men nu är provet över så nu kmr uppdateringen bli som vanligt igen  

Kmr komma upp några mer inlägg idag, så stay tuned!


haha kolla så ful min katt är ^^

.

Jag har fasnat framför datan när jag egentligen bord plugga... Har ju ett fucking no prov imon -.- ORKA. Kmr typ inte uppdatera idag eftersom jag måste plugga.

 Asså seriöst jag gör ju inget annat än att plugga ^^ och skirver om de, men jag kmr bli bättre lovar *blink*


vblogg


videoblogg

Håller på att ladda upp en video blogg kmr la upp om sisådär 20-30 min


Plugg, plugg, plugg

Ursäka att jag inte har bloggat, men jag har plugat sen halv tre... så därför hoppas ni förstår för jag sätter faktiskt skolan före bloggen!  Och vad glad jag vblev ni klockan är ju bara kvart över 6 trodde den va typ 8 lr nått,

Kmr göra några inlägg ikväll iaf så kmr uppdatera lite idag. Imon kmr jag uppdatera lite mer :D


c yaaa

-sticker till skolan nu, wish me luck ;)


Orka

Den inre skönheten ;)

Jag orkar inte uppdatera idag är irriterad och stressad så sak hoppa in i duschen sen så ska jag slagga. min uppdatering har varit så dålig för jag har VÄLDIGT mkt i skolan just nu! Har massor i son och et prov i no så har massa att plugga så där har ni on förklaring :)


Bloggar mer imon förhoppnings vis...


Vill ha!

Gud kolla bara så söta grejer. Vill verkligen haJag vill vara miljadär så jag kan köpa massa saker ^^


Naglar.

3D Nails - Kawaii Pink Tip Glitter Ribbon3D Nails - Sweet Dream3D Nails - Sweet Pink Pearl Ribbon3D Nails - Flower Diamond3D Nails - Sweet CherrySweet Decoration - Chocolate

 
Asseccoarer

Beautiful Vintage Big Stone RingBeautiful Vintage Big Stone RingPretty Rose Ring - Silver
Pretty Bow Chain Shoulder BagCity Biker Mirror Bag - Size MGolden Studded Leather Wang Bag'





GIVE ME!



Paulina och Hugo

Älskar verkligen denna låt! Fast när Paulina sjunger låter de som om de är två tjejer som sjunger, dem som  har gjort den har synkat den lite dåligt... Men dom sjunger ju jätte bra och videon är väldigt söt tkr jag ^^


haha

Jag och min syster är ensama hemma och ingen av oss orkar laga mat (dock är min syster kock...) Men min kära mamma hade lagt ut en sån där spröd torsk så de blir sån plus spagetti... Gott?!

+ =???

Gotte dag

Hello ♥

Kom hem nu, va på möte sen så va jag lite med elin, ellino och Camilla fast i typ 20 min sen så stog jag och Camilla och snackade, har inte träffat henne på jätte länge ju :( Så de behävdes!




Kom hem för en timme sen och sitter och pl...

Kom hem för en timme sen och sitter och pluggar no -.- kul? Bloggar mer sen när jag sitter vid datan! :)


C ya

nu rullar jag iväg till skolan, bloggar nog lite där ;)

more

Kom på att jag hade shoppat lite mer härromdan så får la ta och lägga upp de nu ^^



- Lösögonfransar
- ILL rosa nagellack


Tips





♥ Denna här mascaran använder jag och den är verkligen jätte, jätte bra!
Den gör så man får ''fylligare'' fransar och längre. Så den är verkligen JÄTTE bra.


Den är från Lorial och heter Extra volume collagene



TENS

HAHAHAHAH wtf

Konfa

Kom precis hem, ahr varit på komfermations träff, usch. Presten snackade i typ en halvtimme om att alla är lika mkt värda, lyssnade inte mkt på de *hehe*

Har jätte ont i huvudet så ska lägga mej och slagga ett litet tag nu.




AMEN!

Hjälp mig :o jag är långt ut av helvete!

Hjälp mig :o jag är långt ut av helvete!


Naglar



-




- Tuggumi
- inne jacka
- Schampoo
- Nageldeckorationer
- Nagellack som stärker naglarna
- Deo
- Ögonfrans mineral grej
- Ipod laddare till bilen


G-gooooodmorning

AHr typ världens bloggtorka, men de får gå! idag ska jag följa med pappa på¨någon grillfest så kmr inte blogga så super mkt idag eftersom vi kmr dra vid 3 lr nåt?

Har precis fixat mina naglar så ska la fotta dom och d jag har shoppat snart, fast jag orkar inte, så stay tuned for pictures


Så bra!!

Asså gud denna tjej är bara 11 år och redan den rösten! Helt sjukt! Hon kmr nog verkligen komma långt!

Update :D

OMG Liwo is uppdating ^^
Har inte haft ork att blogga idag, så har inte gjrt de som ni kanske märkt, hehehehehe. Sitter och snackar med sandra ver mobilen och skype, men orkar inte lyssna på henne så sitter vid datan och lyssnar på musik, hihi! Imorgon kmr de kanske bli bättre uppdatering om jag orkar!




Mnajd

Förlåt att jag inte uppdaterat, men har inte orkat och sånt.

Ska iaf måla mitt rum nu så uppdaterar mer sen! Fyy vilket dåligt inlägg ^^


Hello

Kom hem nu! Va och shoppade med mamma :D Fick med mig lite hem som jag visar när jag har tagit kort på de ^^
Vet att jag egentligen skulle ha mobil bloggat, men min mobil dog...


sitter och väntar på att varan lektion ska...

sitter och väntar på att varan lektion ska börja sen har vi lunch gött är är hungrig TTYL


så sävla söt!!

Asså gud fy vad söt unge juh! Haha så söötttttt!!! ♥


Godmorgon

Har precis tryckt i mig lite frulle och ska snart rulla iväg till skolan. Kmr mobil blogga när jag är i skolan!



Blog u later ;)

Gissa vad jag har gjort?!




Gissa vad jag gjorde innan! Asså vet ni hur ont de gör/gjorde? Helt sjukt och nu ljuger jag inte. HAha jag vågar fan inte duscha :( Tvekade hur länge som helst innan jag gjorde de, men I DID IT!  IM BEST.

Väskan!




Fick med mig denna ur snygga väska idag! Har gråtit över den i två veckor och idag slutade jag gråta och fick den!
:D


Sen låg denna über söta piercing i brevlådan när jag kom hem ^^


är på väg hem nu fick med mig en väska oxå...

är på väg hem nu fick med mig en väska oxå. Visar när jag kmr hem! TTYL <3


Goddag sitter ute och har rast nu ska snar...

Goddag sitter ute och har rast nu ska snart dra in till stan Hihi slutvar kl 1 idag för de va någon konstig grej, bloggare mer sen iaf ;)